Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
24/08/13 kamerzysta! |
Witam! Wiem, ze temat kamerzysty na wesele byl poruszany wiele razy ale ja to zrobie kolejny raz. Niestety Hq studio, just married sa juz zajeci a mp studios i rec time pictures sa dla mnie za drodzy. Chcialabym sie zmiescic w 3000zl. Szukam kogos z wieloletnim doswiadczeniem i ogramna pasja, ktos kto podaza za trendami itd. Nie szukam tylko kamerzystow z Lomzy lecz z calego woj. podlaskego. Bede wdzieczna za wszystkie podpowiedzi i namiary! Pozdrawiam!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: 24/08/13 kamerzysta! |
ludzie, dla kazdego problemu zakladacie oddzielny watek, zamiast użyć wyszukiwarki google
|
|
Wybacz, nie wniose nic nowego do tematu. Jestem strasznym szoku jak profesjonalnie teraz nazywaja sie firmy nagraniowe... Nazwy jak z Choliłudu, ale jednak film polski :)))) Hq studio, just married, rec time pictures, mp studios----- Normalnie szok :)))
|
|
Andrzej Węgrowski z Zambrowa kręcił u mnie i jestem zachwycony. Idzie na jakość. Minus jest taki, że długo trzeba czekać na płytki, bo nie robi po łebkach.
|
|
Best Video tylko i wyłącznie P.Artur w tym roku kręcił moje wesele a kilka lat wcześniej studniówkę i nie zamieniłabym go na nikogo innego
|
|
Best Video tylko i wyłącznie P.Artur w tym roku kręcił moje wesele a kilka lat wcześniej studniówkę i nie zamieniłbym go na nikogo innego
|
|
www.onlyday.pl sa z Szepietowa i sa dobrzy w tym co robia bez komentarza.
|
|
Pan Zalewski z Cine Film. Lata praktyki i kręci zarówno w Polsce jak i zagranicą. Plyty dostępne jako dvd lub blueray.
|
|
@D No proszę Cię, tylko nie Zaleski. Może i ma lata praktyki, ale to co robi to jakaś masakra... Chwali się tylko jednym filmem, bo to jedyny który mu się udał.
|
|
Best-video coz... to co widzialam na ich stronce nie ujelo mnie ani troszke z calym szacunkiem. Pan Zalewski? Slyszlam cos ale nie ma zadnej strony internetowej wiec ciekawa jestem bo opinie sa zroznicowane... Mieszkam zagranica wiec zalezy mi na tym zeby zobaczyc jakies przykladowe teledyski na internecie. W kazdym razie wielkie dzieki aa wszystkie namiary!
|
|
Polecam Panorama Projekt z Białegostoku
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=oj3LE71XMvQ&feature=fvsr
|