niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
CZY KTOS BYL W NOWO OTWARTM SALONIE FRYZJERSKIM NA WYSZYNSKIEGO??

CZY KTOS JUZ BYL W NOWO OTWARTYM SALONIE FRYZJERSKIM NA WYSZYNSKIEGO KOLO FILEMONA??

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: CZY KTOS BYL W NOWO OTWARTM SALONIE FRYZJERSKIM NA WYSZYNSKIEGO??

A o co chodzi?

po prostu chcialabym zapytac sie o opinie bo szukam dobrej fryzjerki

cudna reklama :)) do skasowania!

duvall,TZN?

NIKT NIE BYŁ I NIE ZAMIERZA

A JA WŁAŚNIE ZAMIERZAM KOCHANA BARBAROB :) MÓW ZA SIEBIE :) CZYŻBY KONKURENCJA?? RACZEJ TAK JEŚLI TAK PISZESZ :)

Ja też nie zamierzam !

i ja nie zamierzam.

A TO DLACZEGO O CO CHODZI??

A mi sie niechce:)

... proste, ja nie zamierzam isc np. dlatego, ze jest na Wyszynskiego juz jeden dobry salon Adam Roginski Hair Design

A JA DLATEGO ŻE OD KILKU LAT MAM SWOJĄ FRYZJREKĘ I NIE ZAMIERZAM JEJ ZMIENIAĆ NAWET DZIĘKI TEJ GŁUPIEJ AUTOREKLAMIE..

Witam,z fryzjerami jest jak z wygrana w toto lotka,albo trafisz w 6 albo pudlo,przetestowalam juz róznych fryzjerow,tanszych ,drozszych.Coz niestety z zadnego nie wyszlam z usmiechem na twarzy i satysfakcja -jak ładnie wygladam,podobam sie przede wszystkim sobie- to nie narcyzm.Pomysli moze ktos-panienka z wysokimi wymaganiami,nieprawda jestem normalnym klientem .WYZNAJE JEDNA ZASADE JAK JUZ COS ROBISZ BADZ W TYM DOBRY.Kazdy szuka dobrego fryzjera a takich w Łomzy brak,a być moze ja jeszcze na niego nie trafilam.Rano idac do pracy przechodze obok tego salonu,niestety nie mialam odwagi tam wstapic,jesli ta Pani jest dobra w swoim fachu pozyska klienta.Zycze jej powodzenia

Z moich obserwacji Łomża to miasto kościołów, Biedronek i stacji paliw, a teraz doszło do tego i salonów fryzjerskich... coś przeoczyłam???

a jakiej autoreklamie,widze ze co niektorzy duzo wiedza wiec moze sie podziela info?

imprezowa !!!!Tak i takich zadufanych ludzi którym przeszkadzają koscioły ,biedronki i salony fryzjerskie , a ty gdzie pracujesz? może też nam zacznie przeszadzać......

(imprezowa) przeoczyłaś rozum jak rozdawali...

mi tam Biedronki i salony fryzjerskie nie przeszkadzają. Za to ilość kościołów w Łomży jak najbardziej.

a co do tematu... xxx12 skoro zamierzasz się wybierać do wspomnianego salonu fryzjerskiego, co wcześniej napisałaś, to po co pytasz na forum?

Po prostu idź i nie rób zbędnego zamieszania.

sorry, ale mi nie wydaje się,że jakby naprawdę szukała dobrej fryzjerki temat byłby inaczej sformułowany...chyba, ze panna z tych, co idą tam, gdzie cos otworzą

kupcie reklame w radio eska, grosze kosztuje, a nie zasmiecacie formu, ten kto przeczyta od razu zrezygnuje z poscia tam, sami pod soba dolki kopiecie

MOWCIE CO CHCECIE JA DZIS POSZLAM I JESTEM BARDZO ZADOWOLONA:)BYLAM W SZOKU MAM DOBRANA FRYZURE ORAZ KOLOR I OTO MI WLASNIE CHODZILO,O DORADZTWO:)DLAMNIE TEMAT ZAKONCZONY!DZIEKI ZA ORYGINALNE NIEKTORE WPISY NIEDOTYCZACE WOGOLE TEMATU:)CZLOWIEK SIE TYLKO ZAPYTAL A CO NIKTORZY JUZ GLUPIE DOMYSLY,ZALOSNE:)NARKA.

xxx12,

strasznie szybko się umówiłaś, skoro wczoraj przed 18tą zastanawiałaś się, czy tam pójść i co sadzimy o tym salonie.

Wykup sobie lepiej reklamę, bo poprzez takie posty robisz sobie antyreklamę. Powiem szczerze, że bardziej zachęciłaby mnie reklama np. radiowa i z ciekawości może bym poszła, niż głupie posty na forum, gdzie ktoś udaje że to nie jest reklama.

Nie wiem, jak pozostałych forumowiczów, ale mnie stanowczo zniechęciłaś i nie pójdę skorzystać z Twoich usług w tym salonie. A to właśnie poprzez pseudo reklame na forum i głupie wypowiedzi.

:):):):):):):)):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):) W TAKI WLASNIE SPOSOB NISZCZY SIE KONKURENCJE,CEL OSIAGNIETY Z GORY BYLO WIADOMO ZE CO NIEKTORZY TAK ZAREAGUJA,ZNIECHECO SIE:):):) xxxx12-ZYCZLIWI:)

taaa jasne, grunt to wybrnąć z sytuacji, chodź i tak nikt się na to nie nabierze:D

jesli ktos o takiej "glowce" mialby mnie strzyc, to ja tam nie zwiatam, nie oszukujmy sie najlepsza reklama jest poczta pantoflowa :) a gdybys jednak chciala zniszczyc konkurencje to bys sie do tego nie przyznala ;]
nigdy ktomus takiemu nie pozwolilabym nalozyc farby na wlosy!

xxxx12--- nie życzę sobie jakichkolwiek!! fałszywych postów na temat mojego salonu. Teraz dopiero poznaję tutejszą mentalność ludzką gdzie wielokroć ostrzegano mnie przed nią. Długo nie trzeba było czekać. Najpierw straszenie a teraz prymitywne wpisy na temat mojego salonu. Jeśli będę chciała zrobić sobie reklamę to na pewno nie na owych forach.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org