Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
JAK WYDRUKOWAC SMSY Z TELEFONU NOKIA C6 - PILNE!!! |
Witam, bardzo proszę o pomoc jak to zrobić, mam ściągnięte Ovi i Pc Suite i nic nie idzie, podłączyłam telefon, w kompie widzę te smsy, ale nie mogę nigdzie znaleźć opcji, żeby wydrukować. Z góry wielkie dzieki ps. szukałam w necie jak to zrobić, ale nic konkretnego nie ma
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: JAK WYDRUKOWAC SMSY Z TELEFONU NOKIA C6 - PILNE!!! |
A nie można ich jakoś skopiować do Worda na przykład? ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
hmm, a nie mozna przez pc suite sciagnac sms na komputer i otworzyc poprzez word, zmienic format i otworzyc przez word? Ja nigdy tego nie tworzylem, ale czy to nie bedzie to samo co napisanie w programie po prostu takiej samej tresci i wydrukowanie?
|
|
nie mam możliwości skopiowania przez Pc Suite
|
|
Nie wiem dlaczego i po co ci oryginal sms, z telefonu... Ale jezeli to bardzo wazne, to jedyne wyjscie policja-operator.Wtedy bedziesz miec pewnosc ze sms jest prawdziwy i nikt go nie podwazy. Jesli w celach prywatnych, to po prostu przepisz sms do word i wydrukuj.
|
|
w bardzo ważnym celu wiec nie mogę sama ich przepisać, a tak w ogóle to smsy są w bazie danych operatora?, może zadaję głupie pytanie, ale nie znam się na tym
|
|
A może zrób print screen. Wklej w Worda i wydrukuj. Możesz tak tego screena zrobić, żeby było widać w jakim programie te smsy odczytujesz i żeby wyglądało to wiarygodnie. ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
jak w waznym celu, to moim zdaniem powinnas udac sie wpierw do operatora, powiedziec jaka jest sytuacja, a jak nie to prokurator. Nie jestem pewny czy operator moze uzyczyc tresc smsow postronnej osobie. I moim zdaniem, rowniez sa w bazie... ile bylo takich przypadkow ze policja zwraca sie z prosba do operatora o przekazanie tresci sms'ow
|
|
nie mogę, gdyż ikona edycyjna jest nieaktywna, nic tu nie mogę zrobić:(
|
|
drzewko, wlasnie dlatego "wlasnoreczny" wydruk jest po prostu podwazalny... Zrobic zdjecie, wrzucic do photoshopa i zmienic sobie tresc na wlasny uzytek... No, tym bardziej- jezeli jest sprawa powazna, taka rzecz nie ujdzie.
|
|
najlepiej przepisz se je dlugopisem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |