Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
gdzie wyrzucic sofe |
Witam.Mam pytanie,gdzie moge wyrzucic stara zuzyta rozkladana sofe.Pan z obslugi mojego bloku,powiedzial mi,ze na smietnik nie moge,wiec co z nia zrobic,doradzcie i pomozcie...Bede wdzieczna za odpowiedz
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: gdzie wyrzucic sofe |
spokojnie. Pan z obsługi bloku nie musi nic wiedzieć, wywal na śmietnik. U nas pod blokiem często przy śmietniku stoją stare, zużyte meble, rano przyjeżdża śmieciara i to zabiera.
|
|
jasne, wynieś w nocy i po sprawie
|
|
gorzej ,jak sasiedzi cierpia na bezsennosc,w sumie kurcze powinno byc przynajmniej raz w miesiacu zabieranie takich rzeczy,a potem dziwic sie ,ze ktos gdzies cos wyrzuca
|
|
u mnie pod blokiem praktyczniej po każdej nocy coś stoi, a to kanapa, a to kawałek segmentu, sama niedawno wyniosłam dywan i z rana już go nie było, pewnie się komuś spodobał:D
|
|
Podobno trzeba zgłosić w Spółdzielni, chyba zapłacić i wysyłają jakiś samochód, który zbiera meble i większe "śmieci". ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
możesz pod mój śmietnik wywalić,na pewno do rana ktoś zgarnie
|
|
Rozkreć , wynieś w kawałkach i po sprawie....
|
|
Spal w kominku, albo sprzedaj na allegro.
|
|
Do lasu wywieź jak jak to robi większośc kołtuństwa:)
|
|
I zajączki będą miały gdzie siedzieć a bozia Ci za to wynagrodzi.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |