Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Gimnazjum w Łomży |
Jakie jest najlepsze gimnazjum w Łomży ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Gimnazjum w Łomży |
ten temat juz był jakis czas temu, ale podpisuje się pod Twoim pytaniem:), z poprzedniego tematu nie wyciągnęłam żadnych wniosków, bo skończyło sie jak zawsze... może tym razem będzie inaczej :)
|
|
Jak będziesz się uczył to każde gimnazjum jest dobre
|
|
jak będziesz się uczył to każde dobre, jak się nie będziesz uczyć to dla ciebie dobre bedzie PG3 ;) [mam nadzieje ze nie]
|
|
PG 8 :)
|
|
chyba PG1 :)
|
|
|
|
PG8 przy SP9 mają najlepszą kadrę szachistów i często wygrywają na turniejach, PG1 to wylęgarnia debili.
|
|
pg 1 ---------------------------------------------
|
|
Edvard.. wylęgarnia debili. Nie wiesz, jaki w niektórych klasach jest poziom. Jak naprawdę trzeba się uczyć. Jacy świetni są nauczyciele. I jakie wyniki. Szkoła moze poszczycić się naprawde wieloma osiągnięciami..Wiem, bo sie tam uczyłam. I jakoś na debila nie wyszlam, a wrecz przeciwnie. Jak w każdej szkole zdarzy się grupa idiotów. Normalne. Prędzej tą wylęgarnią jest pg8 niż pg1.
|
|
ja się w sumie b.dobrze uczę więc może co sądzicie : pg1 czy pg6 ?
|
|
pg6 ;) dobrze Cię przygotują do dalszej edukacji :)
|
|
PG 1 :) Skończyłam PG 1 i nie czuję się debilem. Powiem szczerze, że poziom jest tam wysoki. Potem byłam w II LO i uczyłam się mniej niż w gimnazjum. Co mi bardzo przeszkadzało, to fakt, że czułam się tam jak w więzieniu :P
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |