Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ptysiu |
ptysiu91 nie fikaj bo oberwiesz kaczak
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ptysiu |
hahaha
|
|
Ptysiak pisz troszke wiecej w tych swoich maxymalnie zajmujacych postach, bo wiekszosc Twoich postow jest bez sensu, z reszta jak Ty sam ;] pozdrowionka i popraw sie chlopie, bo cos Ci nie idzie to pisanie
|
|
taki z ciebie ,,kaczak''?to wyskocz do równych sobie kozaczku!
|
|
Proponuje zamkną - lub usunąć ten temat przez Admina zanim poleje się "krew" i bluzgi. Jak również proponuje wysłanie stosownego emaila do użytkownika forum zwanego Ptyśu z "olejem do głowy", lub banicją na jakiś okres. Czas reform na forum powinien zajść ;) jak ktoś pisał. pozdrawiam
|
|
zobaczysz frajerrze co z toba bedzie kaczak
|
|
w chu*a cięcie też zajęcie MoJe ŻyCie To MentoR.
|
|
ludzie opamietajcie sie troszke zjmujecie sie znow ptysiem? przeciez to demokratyczny kraj kazdy ma prawo pisac co zechce ptysio tez :) jak pisze posta o ratowaniu zycia i bezsesie z jakim dzialaja wladze to nikomu sie czytac niechce niemowa juz o kometowaniu a tu prosze znow temacik o ptysiu nieszkoda wam czasu na bzdury i dyrdymaly co to bedzie KACZAK23jak potroci sie samochod a nikt ci nieudzieli 1pomocy? jedno jest pewne stanie sie to zasprawa PIS_u ktory jest w swoim dzialaniu niezrozumialy i dziecinny :( ks
|
|
Meloman.... będziessz bił osobę w wieku ptysia?????????? OJ NIEŁADNIE!!!!!!!
|
|
ptysiak ma 15 lat, kaczak 15 to pewnie dzieci sie poklucily i teraz pokazuja co potrafia, oj te filmy i gry komputerowe maja na nich wplyw, dzieciaki skonczcie te durnowate popisywania sie :)
|
|
Dzieciaki skończą popisywanie się, a reszta niech skończy śmiecenie forum. Admin rzeczywiście powinien usunąć temat, ale nie dla tego, że "poleje się krew", tylko ze względu na jego totalny bezsens! Jeśli ktoś chce zakładać jakiś topik, to niech najpierw upewni się, czy podobny już się nie pojawił, a, jak zapewne wiecie, o naszym Ptyśku pisano już nie raz. Każdy wie, jaki Ptysiu jest (ja tam go lubię). Ale, do cholery jasnej, Wy też utrzymujcie jakiś poziom tego forum i NIE ŚMIEĆCIE! NiemoralnieNormalna
|
|
kitek/..... ja też mam 15 lat... ale czy robie tu jakąś furorę??? niesądze..... a wyzywać też mi się niezdarza
|
|
Bardzo głupi temat MoJe ŻyCie To MentoR.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |