Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Inwestycja w siebie |
Inwestycja w siebie-Natychmiast nasuwa sie pytanie co robimy w wolnym czasie, jak go wykorzystujemy. Najczesciej jest tak ze chcemy cos robic ale nie wiemy co:) bo o niczym nie slyszelismy albo nie stac nas na dodatkowe kursy:) a przeciez jest wiele innych mozliwosci;) Sa szkolenia bezplatne nie tylko dla bezrobotnych, wolontariat ktory tez moze nas czegos nauczyc, sa szkoly za darmo ktore moga nas tez czegos nauczyc nowego, i sport;) biegi:) biegajmy dla zdrowia;) a motywacja moga byc polmaratony, gdzie mozemy sie sprawdzic;) ....ucza charakteru:) Wymieniajmy sie propozycjami, ogloszeniami by kazdy mogl skorzystac jesli moze sie rozwinac:)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Inwestycja w siebie |
Masz rację sport uczy twardego charakteru, jednak tylko taki który uprawia się regularnie. Ktoś kto incydentalnie biega, jeździ rowerem czy uprawia inne sporty, w zasadzie niewiele na tym zyskuje (poza zabiciem czasu). Ja w sezonie często jeżdżę rowerem (kilka razy w tygodniu, średnio ok 45km). Do tego siłownia, ale tylko wówczas kiedy mam więcej czasu, wtedy 2-4 razy w tygodniu. W chwilach wolnych też basen, piłka nożna, bieganie, i incydentalnie inne sporty ;) Co do innych form samorozwoju to polecam liczne kursy i szkolenia których nagrania można znaleźć na youtube. W tym miejscu polecić mogę Alternatywną Szkołę Biznesu Asbiro, Strefę Biznesu, oraz liczne kursy inwestycyjne, tworzenia stron internetowych, marketingu i reklamy, psychologiczne itd.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |