Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
klub Qube opinie! |
napiszcie co myslicie o klubie Qube. bo z paczką znajomych chcemy się tam wybrac :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: klub Qube opinie! |
to sobie idzccie.... co za problem -.- Juz 2 temat co lepsze, twojego dziela. Wlasciciel? ciekawe
|
|
ojojoj, az mi ciebie szkoda :| Autor: pomoc2266 (79.162.251.---) Data: 19-11-12 22:46 ten cały klub to jest śmiech na sali dosłownie... kompletna porazka. te całe barmanki, a zwłaszcza ta panna czachy wyzej sraja niz dupy maja, z takimi ryjami do obsługi, barmanki powinny byc atrakcyjne aby przyciągać klijenta i zeby bylo na czym oko zawiesic, a tam bleeeeee, żygaaaam na nie. dziecinada, dziecinada i jeszcze raz dziecinada! wystrój... kwestia gustu przyznam...ale nikomu nie polecam tego klubu. bylem kilka razy z znajomymi bo mnie wyciagneli, ale dno i 10 m mułu :) pozdrawiam właściciela oraz jego ochydne barmaneczki
|
|
hahahaha jak zbeształ hahahah ByleJaki props za cięty język
|
|
pytasz jak tam jest, bo chcesz sie tam wybrac, a 10 minut pozniej zostawiasz swoja opinie (a raczej dziecinne pomyje) na temat tego lokalu pod innym tematem, żal :)
|
|
stwierdzam fakty:D bylem ciekawy co wy na to
|
|
a ja stwierdzam, że ktoś powinien sie tobą zająć za takie słowa
|
|
to po co mowisz, ze chcesz sie tam wybrac ze znajomymi skoro nie zamierzasz, masz ubaw jak inni go krytykuja co;p aajc
|
|
ja próbuję przestrzec innych przed tym dnem
|
|
własciciel (czacha) pewnie zrobił gały jak widzi jak tu go obsmarowywuja g*****
|
|
ale czy wy sie ze mną nie zgadzacie co do tego klubu?
|
|
nie obchodzi mnie reakcja tego staruszka
|
|
nawet jesli sie z Toba zgadzam to na **** takie bzdety pisac;p jak inni ludzie chca to i tak tam beda chodzic, mi nie pasuje wiec wybieram inne a nie sram na forum
|
|
powiedz mi jeszcze czy tam byles?
|
|
ja się zgadzam z jednym. Małolaty to chodzą tam fakt, sam czułem się na jednej imprezie jak na przerwie w gimnazjum ale nie ma co szufladkować quba, ten klub się dopiero rozwija słyszałem. I też bym się wk** ostro jakby mi dope obsmarowano w taki sposób, wiesz że ty niszczysz w ten sposób interes?????? zastanów się zanim zmieszasz z błotem kogoś
|
|
tak zdarzylo mi sie i nawet jesli jest tam gowniarzeria, brzydka obsluga czy co tam jeszcze Ci nie pasowalo to nie pisze o tym na forum;p ej sorry ale dorosli ludzie poprostu zmieniaja lokal a nie niszcza komus interes podobnymi forami
|
|
nie nazwał bym tego niszczeniem intresu, bo ja nikomu nie dam na dupe i nie zabronie tam isc. niech ten klub sie ogarnie i nie robi posmiechowiska dobrze radze... bo powazni ludzie to tam na piecie sie odwracaj i wychodza. wejscie od 21 lat to powinni zrobic jako 1 ! a zmienic te barmaneczki eheh
|
|
poczytajcie se inne fora o klubach tam sa dopiero pojazdy na niego, wiec racje pisze...
|
|
a ty sobie nie wiem jakiś słownik poczytaj lepiej ;p lub w ogóle do szkoły wróć, Boże widzisz takich imbecyli i nie grzmisz. co to się dzieje że co pokolenie to coraz więksi analfabeci
|
|
Oj chyba ktoś tu zarywał do którejś barmanki i dostał kosza :D Sam w Qubie nigdy nie byłem, ale teraz się zastanowię, tak z ciekawości :)
|
|
Z ciekawości sam pójdę sprawdzić!
|
|
Zapraszam serdecznie !!! bo zla reklama tez reklama patrze ze konkurencja nie spi szponci monci i moze obrazac lokal a nie mnie !!!!!!!
|
|
wczesniej pisales pod nickiem SOHO a teraz zmieniles i myslisz ze jestes nie do poznania ? mylisz sie
|
|
to jest sztumski klub !! bylem tam raz i nie pojde nigdy wiecej !! Odradzam!
|
|
Jestem przekorna (zachęciły mnie negatywne opinie o tym klubie) i dlatego w sobotę odwiedziłam ze znajomymi Qube. Przedział wiekowy od ok.20 do 40+ . Zespół faktycznie średnio się popisał ( może właściciele powinni zatrudniać czasami inny? ), ale w czasie przerw <leci > muzyka przy której można potańczyć. Jest więc ...."dla każdego- coś miłego" . Ogólnie było bardzo fajnie. Dobrze, że ktoś pomyślał o lokalu gdzie mogą bawić się też starsi, a nie tylko małolaty:-)))). Wiecie co robi szklarz jak nie ma szkła? - pije z gwinta;-)
|
|
moze i sztumski, masz racje, ale otworz Ty cos i zobacz, jak to jest i potem oceniaj, za komuny bawiliscie sie w stodolach i bylo ok ,a teraz i palace to za malo, ludzie w lomzy sa naprawde bardzo dziwni, wiem cos o tym, przyjda za zygani i pisza opinie na kluby, popatrzcie sie sami na siebie. Szastacie jezorami bez sensu, zazdroscicie ???? odbieracie ludziom sens do dzialania, w tym polak dobry jest, ze jeden drugiego utopi w lyzeczce wody.
|
|
ale czacha nie stresuj sie bo złość urodzi twej zaszkodzi. Qube to dno taka jest prawda i przyjmij to wreszcie do swej wiadomości... warto tam cos zmienic bo jest potencjał
|
|
pomoc2266, akurat w twoim przypadku, dobrze by bylo gdybys przedstawil sie z imienia i nazwiska, lub stanal twarza w twarz z wlascicielem, czacha. anonimowo wielki fafarafa.....
|
|
ok zmienie ,ale podejsce do takich psich odchodow jak Ty!!!!!!!! po co chcesz mi zaszkodzic jaki masz cel zalozylas ten nik zeby interes mi popsuc ???? myslisz ze Ci sie uda ????wiec miej odwage i nie chowaj sie tylko podaj swoje imie mnie znasz wiesz gdzie jestem , co Tobie interes zle idze??? fajny sposob sobie znalazles
|
|
dziadziuś cóż za słownictwo haha nie mam ,zadnego interesu w tym stwierdzam fakty Qube to porazka i ty o tym wiesz, zarówno jak pół łomży. dwaniaczku, cwaniaczku ;p
|
|
patrz przysiegam ustane na glowie i dowiem sie kim jestes i wtedy Ty bedziesz cwaniaczkiem. przyje***** sie do klubu bo na twoj ryj zadna nie leci a dziadzius poczestuje cie dobra kociupka ktos pracuje rano i znajde cie w tej twojej pracy. na drugie chyba masz porazka. i czym ci ten klub tam zaszkodzil bo z tego co piszesz to nie tylko klub ale ja i moja dziewczyna. ty w moim wieku bd turlal beret ku*** i jajami dzwonil o posadzke.
|
|
specjalnie zalozyles konto zeby szponcic masz tylko 24 posty w ktorych oczerniasz klub i kazdy moze to sprawdzic . a zjadles ty kielbase dziadka .
|
|
nie obchodzisz mnie ty i twoja "*********" panna :) przestrzegam ludzi przed tym, zeby se wieczoru nie probowali marnowac w klubie:) a te grypsy to z wujka google? czacha stary jestes a nie madry. ogarnij sie czlowieku. ja tam do cb nic nie mam, zapytałem co inni sadza o tym klubie i wyrazilem swoja opinie do tego wszyscy mamo prawo. dla mnie ty mozesz jechac inne kluby bo tam samo i amnesia i inne upadaja na dno , tylko wkorwia mnie to ze twoja panna czy tam ty wypisujecie ze tam jest towarzysto 30+ po co klamac??? 14-18 z tym sie zgodzę, pozazygiwani smarkacze
|
|
z kazdym kolejnym twoim postem jestem coraz blizej ciebie pisz pisz ;* a to wszystko co napisales to zwrocisz pozdrawiam (=========>
|
|
Czaszka olej Tego frajera !!!!!! A ty cwaniaczku popatrz w lustro i zobacz jaki kozak jesteś co :) Celebryta forumowy , odważniacha wogóle taki twardziel i gangster że szok hehe Polska a co to jest ? Takie miasto w rosji ?
|
|
przedstaw mi sie i wtedy pisz opinnie, skoro kazdy moze je wyrazac zrob to publicznie i oficjalnie a nie ukrywasz sie jak szczur w kanale. obraziles moja dziewczyne i mnie we wczesniejszych postach a to ze teraz obsrales zbroje to nie moja wina jak jestes kozak to pozostan nim do konca !!!!runiesz jak stary dach w warszawie
|
|
Gosciu pomoc2266 . Masz stare info dotyczace Qube. kto jak kto ale chyba ty powinieneś sie ogarnąć. Jezeli mówisz ze masz prawo pisać opinie to je pisz ale bezosobowo. Bo bije od ciebie prostactwem i k. restwem. I życze ci abyś był dojechany w d..pe. Mam nadzieje ze będziesz kwiczał a to bedzie muza dla moich uszu.
|
|
wygladasz z nia jak ojciec z corka i dziwisz sie ze ludzie smieja sie poza waszymi plecami. nie afiszujcie sie tak i bedzie ok. w dupie mam cie i koncze tak interesujaca konwersacje z twoja osoba. a klubu jak nie polecałem tak i nie polecam! SZAJS, SZAJS, SZAJS! YAMA! qUATRRO GÓRĄ!
|
|
no wlasnie tam sie spotkamy
|
|
Widze ze ktoś zaczął srać w gacie bo spuścił z tonu. A ch...j cie to obodzi z kto z kim chodzi Palancie. I nie wplątuj w ten Post Yamy dla zmyłki. i dobrez napisałaeś quatro z małej litery , jaki klub taki szacun.
|
|
sluchaj weszles w moje prywatne zycie! nie podaruje Ci tego wynajde Cie i naprawde uwierz mi zrobie to zdziwisz sie zmieniaj ip i tak ci to nie pomoze !!!!!
|
|
chodziło mi o to że pseudo klubik nie wygryzie konkretu! :)
|
|
pomoc2266 co ty pierdolo..... zmiękł ci kut....s. Jak byleś odważny na początku tak miękniesz. Strach w dupę zajrzał. Nauczysz sie szacunku do innych .
|
|
Autor: kawał chooja (---.centertel.pl) a dlaczego to nie mozna wyglaszac opinii w formie osobowej? Oczywiscie ze mozna i tez oczwiscie ze warto.. tyle, ze opinia ta musi byc w grzecznej formie :) Czacha, swoja droga... moge sie mylic, ale dla mnie ten gosc wyglada jak by byl Twoim znajomym z ktorym sie poklociles i teraz probuje narobic obciachu, nie wazne. Hmm, to moze policja pomoze w wyszukaniu takiego gagatka? Moim zdaniem, jest podstawa do tego :)
|
|
Czacha, nie daj się prowokować gimbusowi. Widać, ze ma cos do Ciebie osobistego, a nie do klubu, bo Ci ubliża. Dlatego nie ma co sie denerować na małolata, który pewnie bawi się w Yamie, bo tam sa dyskoteki dla 15-latków :) Ja tam w Qube bawiłam się juz dwa razy i mi się podobało. Może dlatego, że moja i znajomych średnia wieku to 34+, więc oczekujemy czegoś innego niż tzw. "umc, umc", które jest w większości lokali w Łomży. Mi się podobało i na pewno tam wrócę.
|
|
Byle jaki - masz racjie ze można wygłaszac opinie osobowe. ale ta forma musi być na poziomie i bez obrazy konkretnym osobom. Jezeli ktoś ma problem to niech stanie na przeciwko drugiej osoby i powie to prosto w oczy. A tak to wyglada jakby ktoś sie bał . wiec wogóle po co tak zaczynać
|
|
a poza tym, na pewno dawno nie był w klubie jeśli w ogóle był, bo bzdury wypisuje, przecież od dawna nie macie dziewczyn za barem!
|
|
boli gorke jak slabszy staje na nogi chca tu namieszac ,ale kto dolki kopie
|
|
czacha ja bym mu nie podarował, chociaż za tą dziewczynę. Żeby mi tak doope obsmarowano w poście to bym białej gorączki dostał :D
|
|
pomoc2266 dostaniesz w latare raz drugi to sie nauczysz szacunku do ludzi :D
|
|
juz go mam chloptasia tylko go zobacze bedzie zdrowo liczony
|
|
A może to pederasta ten pomoc się zakochał w Tobie bo taki zazdrosny jest o Ciebie i wypisuje na Twoją dziewczynę. Myślę że to zwykła gejura :)
|
|
to takie pany że hujami są i hujostwa piszą ! Ja to powiem tak no klub jak klub nie ważne kto przychodzi ważne żeby zarabiał na siebie a ludzie , którzy tam chodzą byli zadowoleni !!!!!!! Oczywiste jest że nie przebije QATRO bo tam poprostu się przyjeło i tyle tak poprostu jest . Choc pod wzglede wyglądu to powiem ze bardziej mi sie podoba Qube , ale wygląd nic nie znaczy . Łomża podzieliła sie na 3 kluby i to można powiedzieć wiekowo się podzielila no i dobrze !!!!!!!! Niech każdy zarabia , każdy bedzie zadowolony i *** ! Toc qube nie skradnie klientów qatrro predzej juz jamie . Dajcie spokój chłopakowi bo jest wporządku . A kto ubliza na forum i na dodatek kobiecie jest zwykłym śmieciem , To do Ciebie parówo !!!!! ;) Twoja odwaga i charakter naprawdę mnie zniewala
|
|
Klubu Qube nie znam, więc się nie wypowiadam, ale nie powinno się tak mówić o właścicielu i o jego dziewczynie ba nawet o pracownicy. Jak masz jaja to powiedz to prosto w oczy ale ty ich napewno nie masz.
|
|
Kozaki z miodem w uszach!!! Tylko oczerniać na forum!!!
|
|
co ty masz co ty masz czacha nie badz smieszny :) mam nie zły z was ubaw. piszcie piszcie dalej! ale i tak nie zmienie zdania na temat tego klubu i "włascicieli" :)
|
|
masz ubaw baw sie nie dlugo ja sie zabawie na twojej dupie
|
|
zreszto nie wpier***** sie jak chlopaki rozmawiaja suko
|
|
zboczuszek
|
|
pomoc2266 ot znalazl sie przewodniczacy lomzy jego zdanie zniszczy moj lokal wiec narody laczta sie i idzta za przyglupem on was doprowadzi do celu znalazl sie przepocony fredzel
|
|
twoją spelunę, dziecinadę:) skoncz bo to sie zrobilo zalosne, ja nikomu nie radze tam isc i marnowac czasu, wasz wybór :D idzceie przekonajcie sie ci ktorzy nie byli i skomentujcie, jestem ciekaw waszych opini. 80 % zgodzi się ze mną- SPELUNA!
|
|
Czyli Quatrro jak widze jest na minusie finansowym. W piatek pustki w sobote cos sie dzieje a niedziela tragedia. A qube cały weekend full - wiec o czymś to świadczy. SPELUNA - moze być ale działajaca HAHAHA
|
|
W Qubie byłam kilka razy. Wspomnienia jak najbardziej pozytywne. Polecam.
|
|
panie damian j jestes lany
|
|
Czacha - widzę ze namierzyłeś gościa
|
|
zobacze teraz co typ powie jak spojrzy mi w oczy jaka bedze wtedy opinia ,,,,juz namierzony na lokal moze sobie pisac co chce ,ale za moje prywatne i osobiste sprawy odpowie ,,juz ma graty na czole parowa
|
|
Czacha, jedna mala rada, jestem pewny ze wiesz dobrze.... jednak, prosze o oszczedzenie niektórych slow... dlaczego?Dlatego ze w pozniejszym czasie moga byc uzyte przeciw Tobie.(np jezeli on zglosi pobicie). Rozumiem: nerwy, nerwami- ale bez przesady. Mimo wszystko co bylo tu wypisane, Ty(Czacha) jako wlasciciel powinienes zachowac poziom.(a to co masz zamiar robic zachowac dla siebie,bez informacji publicznej, jesli wiesz o czym mowie) Pozdrawiam, na przyszlosc prosze zachowaj wiekszy spokoj :)
|
|
wiem licze sie z tym masz racje ,ale czy mam siedziec cicho jak mnie obsmarowuja ?? nie pozwole na!!!! mysle ze nie jeden by sie tak zachowal jakby ktos jechal na niego i jego dziewczyne .lokal moze miec rozne opinie ,wiec to nie jest istotne ,jeden lubi fiolki drugi aniolki
|
|
Z tego co mi wiadomo tylko w piątki są w tym klubie 'małolaty', bo niestety ale i taka młodzież musi się gdzieś wyszaleć. Sobota na pewno +30, a niedziela starsze towarzystwo przy zespole na żywo. Lokal jak lokal, byłem kilka razy i za każdym razem wystrój był zmieniony także widać, że ten właściciel coś robi, a nie siedzi z założonymi rękami. A Ciebie koleszko pozdrawiam i życzę udanego spotkania z właścicielem hahaha
|
|
oj czacha czacha pudło! szukaj mnie dalej, napewno znajdziesz ;p ale co cie poruszylo ze napisalem ze ta twoja nie urodziwa, to fakt a ty stary dziadziuś. nie obchodzi mnie wasz patologiczny zwiazek. to moj ostatni post co do was. zycze splajtowania ;)
|
|
nie chce namawiać do złego, ale za to co napisał ten typek to ja już bym stał pod jego domem hehe
|
|
a ja na twoim miejscu czacha chociaz dodam ze cie nie znam nawet nie kojarze wogole bym nie zwracała na to uwagi, on cie prowokuje. chociaż ty zachowaj sie jak facet i poprostu poczekaj chwili az sie spotkacie hehe szkoda nerwow na takich ja nie przepadam za klubem, za duzo dla mnie malolatow ale dajcie zyc chlopakowi
|
|
co słychać w sprawie
|
|
To pewnie jakiś szczyl który się obrzygał i został wykopany z klubu :):)
|
|
pewnie autor tematu już wyp*** z miasta haha
|
|
maruda to ty nie w pudle????????????
|
|
Byłem ale się zmyłem :):)
|
|
jak skończyła sie historia? hehehehe
|
|
Jak kiedyś powiadał pewien pan: przyjdzie walec i wszystko wyrówna:)
|
|
mojemu koledze ukradli tam kurtke ja bym unikała tego miejsca nie pilnują złodzieji
|
|
|
|
Ogarnijcie się ludzie, po cholerę robicie antyreklamę? Dwa tygodnie temu byłem w Qube po raz pierwszy (piątek) i atmosfera na sali była naprawdę niezła. Duża ilość młodzieży - ale jak ktoś wcześniej napisał, młodzi też się muszą bawić. Więc klimat na +, żadnego chamstwa nie zauważyłem, co prawda ochrona pozostawiała wiele do życzenia, ale będąc w Qube w ubiegłą sobotę byli inni panowie ochroniarze i tego problemu nie było. Człowiek zaczął coś robić w tej zaplutej i nudnej Łomży, stworzył miejsce, gdzie można się nieźle pobawić a i poznać ciekawych ludzi również, myślę, że też nie mało się napracował przy otwieraniu lokalu, więc wrzućcie na luz i zluzujcie majty. Ponadto myślę, że ten temat w żaden sposób nie wpłynął na popularność lokalu, bo gdy byłem tam dwukrotnie, za każdym razem sala pękała w szwach. Więc ze swojej strony polecam i z pewnością odwiedzę Qube jeszcze nie raz. No pain, no gain.
|
|
hahaha :) złodzieje są wszędzie, trzeba pilnować swoich rzeczy. obsługa ani właściciel nie jest od tego, żeby ci pilnować osobiste rzeczy ;) z tego co wiem jest tam szatnia, wiec wystarczyło kurteczke zostawic tam a nie zwalac wine na klub
|
|
otóż to, jest szatnia, gdzie można zostawić ubrania, jakby w szatni zginęły to wtedy można się pluć, a tak sam sobie gość jest winien, ogarnijcie się ludzie!
|
|
|
Masakra ...
|
|
ludyka gupota nie zna granic
|
|
Przykro czytać o tym całym klubie.Można odnieść wrażenie-niski poziom intelektualny wypowiadających sie na temat klubu.Wstyd,wstyd i jeszcze raz wstyd.Bywam tam czasami,jestem pod wrażeniem szacunek dla właściciela i jego obsługi.Czy ktoś pomyślał ile trudu i finansów włożył ten chłopak,aby wyjśc naprzeciw zasiedzialej przed telewizorami społeczności.Zazdrośc nie zna granic.W moim przekonaniu jest super w tym klubie.Cieszą sie starsi ludzie,mają gdzie przyjśc zawierać znajomości i potańczyć przy muzyce na żywo..WłaŚCICIELOWI ŻYCZĘ WYTRAŁOŚCI-nie wpadaj w złośc,wiesz /ze to dzieło konkurencji.N ie znam prawdy,ale słyszałam,ze byłeś dobrym wykfalifikowanym barmanem w największym klubie w Rzymie.i tu boli....Nie załamuj się młody człowieku,,dziąłaj dalej,,Pozdrawiam od starszej generacji i samotnych serc))))....
|
|
i ludzie powinni miec takie podejscie! :)
|
|
Naprawdę jest to świetny lokal. Każdy może się tu zabawic, i starszy i młodszy. Muzyka jest uniwersalna, dla każdego wieku odpowiednia.
|
|
Z ciekawosci. od ilu lat wpuszczają??
|
|
Lokal zdecydowanie lepszy od sąsiadów zza miedzy. Czacha nie ma takiego grona włazodupców stąd różnica.
|
|
wpuszczaja wszystkich :)
|
|
czy ten klub jeszcze jest otwarty?
|