Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
mechanik samochodowy |
Hej potrzebuję kumatego mechanika, ewenutalnie mechanika-gazownika możecie kogoś zarekomendować? Tylko proszę o namiary na prawdziwych fachowców i uczciwych i słownych ludzi. Pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: mechanik samochodowy |
I zeby jeszcze za darmo robili ....
|
|
W Gaciach mają dobry gaz i nie naprawiają .
|
|
Ja czasami też mam w gaciach dobry gaz
|
|
konrad234561 nie wiem jak dlugo jezdzisz na gaz. jesli dostatecznie dlugo to sam wiesz co dolega samochodowi. Moze poprostu wystarczy przeczyscic instalacje ? Tak kiedys ja tak mialam , teraz mam disla i klopot mi odpadl! nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
Polecam na Senatorskiej Mariusza. Mają tam gazowników i jeśli oni nic nie wymyślą do jest też ten mechanik. U mnie ten zestaw gazownicy/mechanik zawsze działa, a gaz mam od wielu lat.
|
|
andzej w jarnutach jest dobry od gazu i ten na senatorskiej tez
|
|
Mariusz jest jednym z najlepszych gazowników, a może i najlepszy dlatego też ma dość sporo roboty,polecam. Z tego co wiem jako jedynemu w Polsce udało mu się założyć instalację gazową do silnika wankla.
|
|
a kto to jest ten Mariusz ? Silniki Wankla to na senatorskiej w mac - robie z trzy widzialem w mazdach RX 8 i smigaly bez problema .... Wiec dlaczego ten Mariusz jest jedyny ???
|
|
To my mamy takiego zdolnego mechanika u siebie? wstyd, ze nie wiedzialam, ale dobrze na przyszlosc wiedziec :)
|
|
Dzieki wszytkim za podpowiedzi, bardziej zalezy mi na dobrym mechaniku, ponieważ mam problem natury technicznej, a gazownik to tak przy okazji :) Aha i prosiłbym aby już zaden z kretynów pokroju: jaro2818, jacek21 i orany_julek nie pisali, szkoda waszej nafty. Natomiast resztę osób pozdrawiam
|
|
a jaki kolego masz problem?
|
|
Mariusz właśnie pracuje w mac-robie na senatorskiej. Wanklem nikt inny tam się nie zajmuje jak on.
|
|
ktos ci glupot przyjacielu nagadal zapewne sam kolega Mariusz
|
|
Piatnica poduchowna ul nowoprojektowana ;-)
|
|
rowniez polecam andrzej jarnuty
|
|
Ty masz bracie nie tylko problemy natury technicznej...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |