Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
mistrzowie reklamy |
Właściciel firmy co reklamuje chyba jakieś pożyczki na maluszkach jeżdzących parami przeszedł sam siebie.. najwyraźniej jego szpece od markietingu stwierdzili, że dwa maluchy na raz to za mało. Dziś parę razy śmignęły mi 4 jadące gęsiego maluszki i cinkciaki z tymi reklamami..Było się z czego pośmiać w ciągu dnia.. ale z chęcią chciałbym zrozumieć ideę, która przyświecała pomysłodawcy..
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: mistrzowie reklamy |
no jak to jaka idea? jaki samochód taka ratka, czyli mała:D
|
|
tya (imprezowa), w takim razie za tymi maluszkami powinny jechac4x hummery symbolizujace odsetki ;]
|
|
Razem robią większy hałas, więcej osób na nich zwróci uwagę :) ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
ByleJaki podoba mi się Twoja symbolika:)
|
|
dobre:) ale jak wiesz mini ratka to zachęta a potem wychodzi jak zawsze:D
|
|
idea fajna, przynajmniej ich widać :) kto chce pewnie korzysta :)
|
|
Za wydaną kasę na paliwo by dali każdemu po cukierku lub długopisik ale gratulacje dla inteligenta ...
|
|
Cel osiągniety, uwaga zwrócona Zbieram zamówienia na wlasnoręcznie wykonane bombki choinkowe!! Bombeczkowo@wp.pl
|
|
Autor: mechicano (87.119.20.---) Oni rownie dobrze chodza piechota, jak jezdza maluszkami. W poprzednim tygodniu bylem swiadkiem jak szli w 5 osob po miescie. Ja akurat widzialem ich w momencie, gdy szli za 2-3 grupami przedszkolakow.
|
|
Masakra ...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |