Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wywóż śmeci |
Dlaczego mam płacić ponad 2 razy więcej za wywóz śmieci z posesji. dlaczego ktoś przewidział zyski dla miasta, z tytułu wywozu. jeśli do tej pory płaciłem 22 za miesiąc, a mam płacić 48.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wywóż śmeci |
To wywoź do lasu albo do osiedlowych śmietników :):) Większośc łomzyniaków tak robi, więc nie bądź gorsza:):)
|
|
Ja mam już pojemnik od lat na posesji, podpisana umowę z firmą wywożącą. I o żadnym wywozie do lasu nie mam mowy. Może tak należało by traktować tych co do tej pory nie widzieli takiej potrzeb, i faktycznie swoje śmieci gdzieś podrzucali. i może to właśnie ich należało by przy przymusić .
|
|
No niestety, wzrost kosztów ma dotyczyć wszystkich.
|
|
Żeby to jeszcze na tych 48 zł się skończyło. Co roku pewnie dołożą nam po parę złotych.
|
|
Czyli wyszło że wszyscy porządni, i uczciwie podchodzący do sprawy wywozu śmieci będą ponosili koszty na równi z tymi pozostałymi, a jeszcze inaczej mówiąc zostaną ukarani podwójnymi stawkami za śmiecenie innych. miała by demokracja, a wyszła komuna. Temid
|
|
przecież swego czasu straż miejska chodziła po posesjach prywatnych i sprawdzała umowy i pojemniki.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |