Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
GPS Android |
Witam Na jakiej zasadzie mając telefon z androidem działa gps ? i czy mając numer na karte będzie mi pobierało z konta . Model telefonu Sony-Ericsson-Live-with-Walkman
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: GPS Android |
to zalęzy jakie masz wgrane mapy Ja mam HTC wildfire i google maps, navigation standardowo, gdy włączę gps działa normalnie, jednak trzeba troszke odczekać zanim załaczy. Nie pobiera Mi nic z konta, jednak aktualizacje polecam robić przez wifi inaczej pobierze niezłą sumę z konta. Na wszelki wypadek wyłącz funkcję automatycznego włączania internetu moblinego.
|
|
ja długo masz ten model i jak się sprawuje ..
|
|
|
Ja mam xperia u i mam navi orange 30 dni za free a pozniej tylko za polaczenie
|
|
polecam auto mape nie pobiera opłat i super działa na galaxy s3 chodzi szybciej niz na zwykłej nawigacji moze ma tylko ubozszy interfejs .
|
|
jak kupisz pakiet (np. XXL w Orange na karte za 15 zł/500mb) to nie musisz się martwić o dalsze koszty bo nie wykorzystasz takiego pakietu na samą nawigacje
|
|
Również polecam AutoMapę, nie pobiera żadnych opłat podczas działania, a jest to najlepsza nawigacja.
|
|
U mnie na galaxy s2 automapa super chodzi za darmo na androidzie
|
|
Jezeli masz telefon z gps, to gratis. W innym przypadku korzystasz z polaczenia internetowego. Pozdrawiam Mirek
|
|
nokie mają mapy i nawigację offline
|
|
GPSy w komórkach dobra rzecz.Minus to slabe baterie w komórkach.Nawigacja bardzo zżera energie. Byłeś w Development Center?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |