Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
TECHNIK |
Mam pytanie czy w Łomży uczeń który uczęszcza do technikum ma możliwość skorzystania z jakichś kursów doszkalających lub przygotowujących do zdania egzaminu zawodowego (odpłatnie)? Oczywiście poza szkołą w której się uczy. Chodzi mi o coś na zasadzie tych kursów przedmaturalnych. Pozdrawiam :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: TECHNIK |
to pewnie zależy od tego w jakim techniku jesteś...wnioskując po Twoim nicku - z ekonomii pewnie ktoś by się znalazł do pomocy ale pewnie nie jest to łatwe niestety. Pjotr
|
|
Ale...ale.... egzaminy zawodowe nie sa wcale takie ciezkie... Nawet ekonomiczny, na komputerach. 4 lata uczylas sie tych rzeczy, nie masz zadnych notatek zeby sobie przypomniec? Moim zdaniem nie potrzebne sa dodatkowe lekcje poza szkolne, skoro przez te 4 lata bylo na zajeciach wszystko to, co bedzie na egzaminie :)
|
|
Ja mam już swój egzamin dawno za sobą :) Też uważam że zdanie nie jest trudne jednak nie każdy tak myśli i w takich sytuacjach szuka pomocy. Z ciekawości pytam o taką szkołę czy coś jakiego istnieje...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |