Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Xenony golf bora merc audi |
hej wszystkim słuchajcie mam jedno pytanie właśnie nie tak dawno matula rozbiła swoją a6 a dokładnie pewien pan zatroszczył się by tył auta był nie do rozpoznania no i autko kasacja totalna . ale pozostały mi przetwornice do xenonów i teraz pytanie czy nie wiecie gdzie można by je sprzedać podobno są sporo warte oryginały z wbudowanym starterem pasują do Audi A3 A4 A6 Vw, polo, golf4i5,Bora i Jetta, passat b5,b5fl podobno i do b6,sharan skoda fabia,octavia seat, altea, leon,ibiza,cordoba,toledo,alahambra mercedes ale nie wiem jakie nie które BMW do jakiegoś rocznika po prostu jeżeli ktoś potrzebuje myśli o doposarzeniu swojego samochodu lub ewentualnie zna miejsce w Łomży co skupują takie dodatki do aut to chętnie sprzedam mi to i tak zbędne Misiaczek
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Xenony golf bora merc audi |
http://allegro.pl/hella-przetwornica-xenon-vw-transporter-5-org-i2722358131.html jest to taka właśnie przetwornica
|
|
tylko allegro.
|
|
Ok no tak właśnie widzę że bez odzewu i entuzjazmu na poprawę swoich lamp heh więc chyba tak jak stefan czesio napisał bendę musiał wystawić na aukcję
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |