Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Masz zużyty toner? - przynieś go do ŁKS-u! |
Łomżyński klub Sportowy 1926 informuje, iż nadal prowadzi zbiórkę zużytych tonerów i kartridży od drukarek i kserokopiarek... Całość poniżej: http://lks.lomza.pl/index.php/aktualnoci-lks-1926-lomza/319-zbiorka-zuytych-tonerow-nadal-trwa.html Zachęcamy do wspierania Klubu poprzez zdawanie nieużytecznego już sprzętu.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Masz zużyty toner? - przynieś go do ŁKS-u! |
Bardzo dobra inicjatywa. Powiem szczerze że właśnie kończy mi się tusz w kilku kartridżach i myślałem co z nimi zrobić. Jeżeli jest taka możliwość że w ten sposób można wesprzeć nasz lokalny Klub to super.
|
|
Zachęcam innych do brania przykładu z DFX-a. Ps. Sklepik w dniu dzisiejszym jest zamknięty. Jeżeli trzeba się po te tonery zgłosić, to proszę o telefon do Klubu i podjadę w umówione miejsce. Pozdrawiam.
|
|
A dostanę zaświadczenie dla firmy, że oddałem tonery? To bardzo ważne!
|
|
Jasne że tak. Wystawię ci zaświadczenie, że Łomżyński Klub Sportowy 1926 odebrał od ciebie ileś tam tonerów i będziesz miał w dokumentach należyty porządek.
|
|
Chodzi o to, czy ŁKS numer od czegoś w rodzaju Urzędu Ochrony Środowiska GOŚ czy jakoś tak.
|
|
Nie, nie mamy takiego numeru ani nie prowadzimy takiej działalności jak utylizacja zużytego sprzętu. Od nas te tonery będzie zabierała firma, która posiada takie uprawnienia, a my możemy wystawić dokument, że odebraliśmy takie tonery z danej Firmy (w tym przypadku z Twojej). Jeżeli to nie wystarczy, to możemy wystawić dokument na Firmę, która będzie już od nas odbierała zużyte tonery które my zbierzemy.
|
|
A butelki po meczu jeszcze zbieracie?
|
|
Temat do góry, może nie wszyscy wczoraj go zauważyli a chcą oddać zużyte tonery.
|
|
jak bede w Łomży to kilka w domu tez znajde ! AVE Łomża leży na Mazowszu !
|
|
HokusPokus i Smerfetka99, mam nadzieję że przyniesiecie zużyte tonery do sklepiku Klubowego bądź do biura Naszego Klubu? Może jeszcze ktoś z Was posiada zużyte tonery?
|
|
powinni objeżdżać teren i zbierać to myślę ,że wtedy by nazbierali.
|
|
stefan czesio - tak też robimy ;) Internet to jedna z form promocji tej akcji.
|
|
Dziękuję wszystkim tym, którzy pozytywnie zareagowali na apel i oddali, bądź zgodnie z umową oddadzą w przyszłym tygodniu zużyte tonery. Czekamy na więcej ;)
|
|
|
No właśnie mi się zużył toner i muszę zamówić nowy, ale dlaczego mam ten pusty oddawać akurat do ŁKS-u, to tego nie rozumiem. Może ktoś wyjaśni o co chodzi?
|
|
wolny niewolnik - jeno tonery i kartridże ;) 4feeter - nic nie musisz, możesz ten zużyty toner oddać komuś innemu lub po prostu wyrzucić na śmietnik, z tą różnicą, że jak oddasz go dla ŁKS-u, to nie ponosząc żadnych kosztów, wesprzesz w jakimś stopniu Klub piłkarski ze Swojego miasta. Tylko i wyłącznie od Ciebie zależy, co z nim zrobisz. Akcja ma na celu zebranie od ludzi sprzętu, który do niczego się im już nie przyda, a konkretna ilość pustych tonerów i kartridż y oddana na rzecz ŁKS-u, pozwoli zamienić ten odpad na powiedzmy... stroje piłkarskie dla zawodników pierwszej drużyny, piłki, czy po prostu niezbędny sprzęt do funkcjonowania Klubu. Także jak masz taki odpad w swoim domu, to przynieś go do ŁKS-u lub zostaw w sklepiku Klubowym tak jak robią to inni a przy okazji zachęć swoich znajomych, żeby robili to samo. Dla Ciebie jest to zwykły śmieć a dla nas jest to... ziarnko do ziarnka i zbierze się miarka ;) Pozdrawiam.
|
|
Nie wszyscy jeszcze wiedzą o akcji zbiórki przez ŁKS zużytych tonerów, więc ku przypomnieniu, temat do góry.
|
|
Można też stare kartridże oddawać do skupu za pieniądze. Jeśli ktoś dużo drukuje to można na tym sporo zaoszczędzić. Ja korzystam z takich skupów regularnie.
|
|
Ponawiam pytanie, czy dalej można zanosić puste tonery?
|
|
Jeśli chcesz zarobić na zużytym sprzęcie to sprawdź skup tonerów adaso. Można tam oddać tonery każdego typu i otrzymać za nie gotówkę.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |