Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zabawa |
Ze wzgledu na to ze wiele osób mnie zna, proszę o nie ujawnianie jakis tam wielkich szczegolow .. ale poniewaz widze iz niektorzy wiedza odemnie lepiej ile mam lat co i jak ,prosze wszystkich ktorzy czegos sie domyslaja cos wnioskuja o napisanie jak najweicej informacji na moj temat tak zebym mogl wiedziec jak jestem postrzegany. oczywiscie kto mnie zna i wie cos napewno niech nie psuje zabawy ,chodzi tylko o wnioski i domysly .. zaczynamy gud luk...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zabawa |
oczywiscie kto mnie zna i wie cos napewno niech nie psuje zabawy Dlaczego? Mysle ze wiele osob chciala by znac twoje prawdziwe pesonalia :))))
|
|
kto chcial znac ten zna...
|
|
ale kogo to obchodzi,jaki z CIEBIE leszcz????
|
|
cieszy mnie ze okazujesz mi szacunek fordeło : )
|
|
znaczy, masz racje jasiu- kiedys byles bardziej wkurzajacy, czyzbys dorósł psychicznie? Strasznie jestem zdziwiony dlaczego ten slynny forumowy łomżynski troll, chce wiedziec co mysla o nim ludzie. Czyzby doskwierala samotnosc? W jakis sposob probujesz znow zwrocic na siebie uwage? Ciekawe. No ale koniec dysputy,nie ma sensu. He He.
|
|
byle jaki poprostu zastanawiam sie czy jestem postrzegany za 8 czy moze za 50 latka.. chcialbym wiedziec jak wy odbieracie jasia ciasia : ) nic wielkiego ..
|
|
hehe postrzegany jestes za trolla ;)
|
|
dlaczego ;((((((((((((((((
|
|
A za kogo? :))
|
|
za jasio ciasio jasio ponczki ; )
|
|
qawqaz dorośli ludzie są tera w pracy albo pilnują niewiernych żon:)))
|
|
po co wam nie wierne zony jelenie ..
|
|
hehe CXRSa1 współczuje tobie niewiernej żony ;) hehe jasio moze ty i ponczek ale z trolla ;)
|
|
qawqaz ja wole żyć na kartę rowerową lub jak to woli w kombinacie . Bo jakbym był małżonkiem to do swej lubej zwracał bym się tak PODAJ MI PIWO KOBIETO.
|
|
hehe jak kto woli tak ma. Piwo? ee wolę mocniejsze trunki.
|
|
jaa też wole Piwo
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |