Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ceny garażu przy Pepees |
Hejka, Czy ktoś wie ile może kosztować murowany garaż przy Poznańskiej, obok Pepees’ów? Dzięki! --------------------------------------------- Lukasz
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ceny garażu przy Pepees |
Czy może ktoś wie? Mam na sprzedaż, ale słyszałem o cenach wachających się od kilku do kilkunastu tysięcy (ktoś ponoć chciał nawet za 35 sprzedać ... ale chyba to mu nie wyszło). Dzięki, --------------------------------------------- Lukasz
|
|
5 tys
|
|
To chyba troche niska cena??? ... za taka cene zwykle nawet miejsca parkingowego nie mozna kupic. Pozdr. Lukasz --------------------------------------------- Lukasz
|
|
a myslisz ze ile ..
|
|
przy pps to z 450 000.
|
|
450 000?! to na ile ałtuf ta blandeka?
|
|
blandeka na calo lomze i okoliczne wsi
|
|
Ale powaga, słyszałem o parkingu na zewnątrz za 8 tys. więc garaż murowany musi być więcej. Strzelałbym około 15-18 tys, bo za 5 to chyba nie opłaca się w ogóle sprzedawać … logicznie będzie wynająć w takim przypadku. Co wy na to? --------------------------------------------- Lukasz
|
|
oddaj mi, będę wiedział, co z nim zrobić ;) ___________________________________________________________ -->>SMSy<<--
|
|
Nie ma nic za darmo ... niestety :) --------------------------------------------- Lukasz
|
|
Ja ostatnio słyszałem że na ziemniakach murowane garaze po 100 tysi chodzą a blaszaki po 50 tysięcy. A jak ktoś chce wynająć to musi bulić 2500 za miesiąc. Miejsce jest tak atrakcyjne że cała łomża wali tam się garażować :):)
|
|
To nie kwestia tego ile osob w Lomzy, ale ile osob w okolicy mieszka vs. ile jest garazy. Pozdr. -Lukasz --------------------------------------------- Lukasz
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |