Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
dentystka dla dziecka p. Piasecka czy polecacie? |
jak w temacie, pierwsza wizyta trzylatka. Czy P. Piasecka to dobry i cierpliwy specjalista?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: dentystka dla dziecka p. Piasecka czy polecacie? |
Ja polecam.Moje dzieci chętnie do niej chodzą.
|
|
a ja polecam p.Skrodzka ul Dluga moj junior do nikogo innego nie chce chodzic jak tam polecam bardzo sympatyczna z super podejsciem do dzieci.
|
|
Ja również polecam P. Piasecką. Pracę wykonuje dobrze, jeszcze się nigdy nie zdarzyło, by mieć reklamację a leczę się tam już dłuższy czas. Cierpliwości nie brak, więc nie widzę przeciwwskazań.
|
|
ja nie mam dzieci,ale slyszalam ze jest przemila i dobra w swoim zawodzie Gienia_Smoliwąsowa
|
|
A gdzie przyjmuje?
|
|
ja z dzieckiem na wizyty chodzę na NFZ na ul.Wyszyńskiego, przyjeżdża pani z Białegostoku, wszystko za darmo. córka lubi chodzić do dentysty, pani jest bardzo cierpliwa, wszystko dziecku tłumaczy, pokazuje narzędzia i mówi co będzie robić. tak więc polecam
|
|
dziękuję wszystkim za odpowiedzi :)
|
|
Witam Ja również miałam ten sam problem do którego dentysty wybrać się ze swoim synkiem. U nas jednak było potrzebne leczenie zębów więc Szukała takiego gabinetu gdzie moje dziecko mogłoby przejść bez stresu. Szukałam gabinetu z gazem rozweselającym jednak w naszym mieście nie znalazłam takiego a szkoda. Pojechałam do Białegostoku i nie żałuję. Synek mój miał zaleczone ząbki bez bólu i bez stresu.
|
|
Ewcia gdzie konkretnie pojechałaś? Mozesz podac namiary i koszt takiej wizyty z leczeniem? U nas też będzie pewnie leczenie :(
|
|
Ewcia - a próbowaliście wcześniej leczenia zwykłego, np. ze znieczuleniem, czy od razu zdecydowaliście się na leczenie z gazem rozweselającym? A może dziecko jest tak małe, że trzeba było? Ile kosztuje taka "przyjemność"?
|
|
Piasecka polecam miła spokojna .
|
|
Doktor Piasecka? Hmm moge polecic calym sercem.. Jako dziecko panicznie balam sie dentystek.. Kopałam gryzłam szczypałam istne kabarety!! W wieku 13 lat mama za namowa znajomej zaprowadzila mnie wlasnie do tej Pani Doktor, dalam sobie poleczyc zabki i uraz znikl calkowicie :) h0jowe forum
|
|
Witam Byliśmy w DENTOLANDZIE na ul.Sienkiewicza Jest to gabinet przystosowany do leczenia tylko dzieci, a co do znieczulenia to nie byłam przekonana czy zadziała. Zresztą konsultowałam się z moją Panią dentystką ( nie leczy ona akurat dzieci) i poradziła mi ten gaz i nie żałuję. Mieliśmy dwie wizyty i za drugim razem moje dziecko samo chętnie szło. Jednocześnie mieliśmy leczone 2 ząbki, gaz i zapłaciłam 180 zł myślę że to nie tak dużo. Ja sobie chwalę.
|
|
a numer tel to:85 676-04-49 i moje dziecko było u Pani Hajduk
|
|
dzięki za info
|
|
Jak nazywa się ta Pani doktor z Białegostoku co przyjmuje dzieci na Wyszyńskiego w Łomży?Jeżeli można to proszę o dokładny adres.
|
|
Też bym prosiła o namiary na tą panią doktor co przyjmuje na Wyszyńskiego,adres,numer telefonu,nazwisko-długo czeka się na wizytę? Ta pani przyjmuje w jakie dni?
|
|
lekarz dentysta Kamila Dziewięcka, ul.Wyszyńskiego 10 gabinet 105, rejestracja pod nr tel.: 86 218 22 11. jak na przegląd to długo się nie czeka, a tak to od 2 tygodni do miesiąca. ja czekałam 3 tygodnie a później już za tydzień na drugą wizytę szłam z dzieckiem.
|
|
Dziękuję W tym gabinecie całe leczenie jest na NFZ czy trzeba coś dopłacać do leczenia
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |