Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dr Bandzul |
Witam Mam pytanie jakim jest lekarzem i czy przyjmuje prywatnie bo na fundusz to nawet nie pytam pewnie duże kolejki??Jak tak to kiedy i ile kosztuje wizyta Serdecznie dziękuję za jakiekolwiek informacje
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dr Bandzul |
doktor przyjmuje prywatnie.wystarczy zadzwonic i sie umowic.na domowe wizyty tez przyjezdza.koszcz to okolo 100 zl.jesli ma czas to tego samego dnia przyjmie.moje dziecko leczyl i jestem zadowolona.bardzo sympatyczny,starszy pan.
|
|
Przyjmuje też na nfz na sybiraków h0jowe forum
|
|
Dla mnie to nie lekarz tak samo jak jego córka-omijam z daleka
|
|
A jak sie nazywa jego corka?
|
|
Najlepszy lekarz dziecięcy, to Dr.Bukowski
|
|
Żeby był kiepskim lekarzem to nie był by ordynatorem dziecięcego oddziału. A jego córka ma na nazwisko poznanska czy coś w ten desen h0jowe forum
|
|
Dr Bukowski zmarł w 2005 roku.
|
|
h0j żeby być ordynatorem nie wystarczy być tylko dobrym lekarzem Znam lepszych a ordynatorami niestety nie są. Byłam z dzieckiem w szpitalu jakiś czas temu - na obchodach ten lekarz nie wiele rozmowny, w kwestiach tego co tak naprawde dolegało mojemu dziecku a prywatnie a i owszem..
|
|
W każdym razie prywatnie podobno wykazał sie wyleczeniem wielu dzieci, przede wszystkim w alergiach.
|
|
polecam Dr Bandzula, dobry specjalista, 2 innych lekarzy stwierdziło u mojego dziecka alergię i zleciło zrobić testy, a było to coś zupełnie innego, dr. Bandzul odrazu się poznał:)
|
|
córka - Poznalska, ale o niej nic nie wiem jakim jest lekarzem
|
|
Według mnie doktor Bandzul jest swietnym lekarzem. jestem mu bardzo wdzieczna - przyjał nas w szpitalu, po tym jak lekarz rodzinny uznal ze moje dziecko ma alergie. Okazalo sie ze mala miala zapalenie pluc i spedzila na oddziale prawie 2 tygodnie. Gdyby nie ten kompetentny lekarz nie wiem czym by sie to skonczylo...
|
|
Bardzo świetny w d...... ma pacjentów i czeka tylko na łapówki,córka nie lepsza
|
|
dr Bandzul to bardzo dobry i sympatyczny lekarz. prumulka skąd wiesz, że czeka na łapowki? Za wizytę prywatną płacisz i albo Ci ta kwota odpowiada albo wybierasz innego lekarza
|
|
Widziałam w szpitalu jak ludzie wędrowali do niego z torbami
|
|
a ile kosztuje wizyta i czy ktoś ma namiary na niego.
|
|
jak ostatnio byłam to 100,ale to było około roku temu
|
|
lekarzem jest kiepskim ale łapówkarzem jest dobrym. Andrzej W.
|
|
a.n.d.y. ile ludzi tyle opinii, ale ja uważam p. Bandzula za dobrego lekarza z blueconnecta takie opinie? - odważna/y jesteś
|
|
Zgadzam się z a.n.d.y-nawet świni u niego bym nie leczyła
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |