poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
dobór fryzury i koloru

mam pytanie do ktorego fryzjera warto sie wybrac aby doradzil fryzure i kolor
mam ochote cos zmienic ale boje sie pojsc zeby zrobili mi jakos "krzywde"

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: dobór fryzury i koloru

Ja chodzę na ul. Krzywe koło. Z długich obcięła mi na krótko... bardzo, ufarbowała. Totalna odmiana i bardzo mi pasowała fryzurka :) Ma oko i potrafi doradzić :)

Nie ma miłości, są ciężarówki ;)

a jak cenowo?

Zawsze podziwiałam kobiety, które zdobywają się na to, aby obciąć na krótko długie włosy. Sama mam włosy do pasa i nie wyobrażam sobie, żeby miała je kiedyś obciąć, z kolei bardzo podobają mi się u innych kobiet fajne krótkie fryzurki.

no ja tez mam dosc dlugie wlosy ale wiecznie zwiazane bo przy dziecku ciezko chodzic z rozpuszczonymi niedlugo rodze i juz chyba dlugo nie rozpuszcze hehe
mala odmiana sie przydaje a to tylko wlosy odrosna jak ktos ma jakis powod np slub zeby zapuszczac to ok ale kobieta zmienna jest heh
tylko ja mam dosc cienkie wlosy i boje sie ze znikna calkiem jak beda krotsze

Mi się wydawało, że właśnie przy dziecku to dobre długie włosy bo umyjesz, zwiążesz i spokój jest na 2-3 dni. Spokój w sensie nie musisz układać, myć itp. wystarczy wyszczotkować i związać. Wydaję mi się też, że krótkie włosy to chyba co dzień trzeba układać i myć przede wszystkim. Czyli czas, czas, czas.... Ale może tylko mi się wydaje.

no tak ale co za pozytek z dlugich wlosow skoro caly czas w kitce hehe

Ja płacę 80 zł za ścięcie i farbowanie. Nadal mam krótkie włosy, chociaż zapuszczam. Myję codziennie, ale jako, że już trochę mi odrosły mogę myć wieczorem. Jak ścięłam myłam rano, bo przy tak krótkich włosach jak wstawałam, miałam każdy włos w inną stronę ;)

Nie ma miłości, są ciężarówki ;)

Ja zmieniam fryzurę mniej więcej 2-3 razy w miesiącu.

Co wiecie o ibs?

sprawdź w katalogu fryzur lovely look. Tam mają naprawdę duży wybór fryzur damskich jak i męskich. Możesz także poczytać jak odpowiednio dobrać fryzurę do kształtu twarzy :) http://www.lovelylook.com/fryzury-krotkie-damskie.html

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org