poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Word pytanie ;]

Takie pytanko , po zdanym egzaminie Word wysyla papiery odrazu do Warszawy aby wyrobic plastik ? Gdyz 30 paz. zdalem prawko a na pwpw.pl nic jeszcze nie ma o moim prawku -_-

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Word pytanie ;]

Czeka sie 3 tygodnie i po 3 tygodniach mozna odebrać

trzeba najpierw opłacić coś tam - chyba osiemdziesiąt parę złotych - w wydziale komunikacji, żeby zaczęli wyrabiać prawko

wiem wiem , oplacalem po zdaniu egzaminu

i dla tego sie pytam czy word odrazu wysyla do Warszawy aby wyrabiali czy pierw przychodzi do mojego Starostwa i ze oni wysylaja

opłate za prawko uiszcza się przed odebraniem go fizycznie, idziesz do tego pokoju dajesz swistek pani kieruje Cię do kasy i wracasz i odbierasz

Łomża leży na Mazowszu !

a co warszawa b yła za trudna do zdania egzaminu ?

Fantic

Nie? tylko mi chodzi o PWPW ....

Ja zdałam 15 marca egzamin i juz 27 marca odebrałam.
Polecam zadzwonić do wydziału komunikacji i się dowiedzieć, nr telefonu:
86 215 69 16
Ja wtedy w pon rano dzwoniłam i pani mi powiedziała że około 14 ma być kurier i żebym znów zadzwoniła. Zadzwoniłam i powiedziała że już jest i można odebrać :) ale że w szkole byłam bez pieniędzy to we wtorek odebrałam :)

a opłata przed egzaminem to opłata dla WORD za to że ten egzamin zdajesz.
Przy odbiorze znów się płaci ale niestety nie pamiętam ile. Chyba okolo 80 zł ale naprawdę nie pamiętam ...

tech 325 - taka dobra rada nie wyrzucaj jeszcze papierka z potwierdzeniem zdanego egzaminu .... ja całe szczescie go schowalam i uratowałam sobie tyłek bo pewnie prawko bym jeszcze raz musiala zdawac... ;( takie rzeczy dzieja sie w Wordzie. pozdrawiam

Prawko jest do odebrania po 2-2,5tygodnia

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org