Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
wymiana opon |
gdzie zmieniacie opony i jaki jest koszt wymiany
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: wymiana opon |
Koszt ok 50pln,a gdzie pojedziesz to już Twój wybór. A czy dziś wymienię gdzieś opony?Pamiętam,że pewnej zimy któryś zakład wulkanizacyjny był czynny,ale nie pamiętam który
|
|
Witam, zna ktoś jakiś przydomowy warsztat gdzie można zmienić dzisiaj opony?
|
|
Wiem ze w Konarzycach czasem w nagłych wypadkach wymienia w niedziele ale na pewno koszt był by trochę wyższy tu macie numer do tego chłopaka 517110875może coś wam pomoże pozdrawiam.
|
|
możecie skorzystać z netu, jest taka strona http://wymianaopon.pl , która agreguje informacje o zakładach i za jej pośrednictwem można się zapisać na konkretną godzinę :) no i możesz wybrać sobie też miejsce, gdzie zapłacisz najmniej :)
|
|
mi 60 kszykneli bo alusy.. ale kupilem nowe opony to wymienili gratis
|
|
Koszt wymiany opon jest porównywalny wszędzie i szkoda czasu na jazdę kilku kilometrów dalej aby zaoszczędzić pięć złotych. Moja strona o BPM.
|
|
mi tam sie za dyche oplaca jechac chociazby po to zeby cwaniaczkom nie dac zarobic
|
|
ja zawsze wymieniam na strzelcow kurpiowskich,kosztuje teraz 70 zł Gienia_Smoliwąsowa
|
|
Na ul. Pułaskiego jest przydomowa wulkanizacja
|
|
na strzelcow 70 ?toz to zdzierstfo ,,, 60 to max uwazam ale za 50 robia
|
|
a gdzie można nalewki w 'normalnej ' cenie kupić ?15cal na strzelców znajomy mój kupił po 140zł za szt...... pamiętam że w tamtym roku były po 120zł/z wymianą/ bo używki to różnie bywają
|
|
nie kupuj tych nalewek.. wez najtansze nowe i lepiej na tym wyjdziesz..
|
|
chociasz ras sie sgadzam z Jaśem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |