Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
kalendarz ze zdjeć |
hej wszystkim , mam taki pomysł na prezent dla chłopaka na święta , chce mu dać kalendarz z naszych zdjęć wiecie taki w formie wiekszego arkusza , wiecie może gdzie w Łomży można taki zrobić ? i ewentualnie jaka jest cena ? może ktoś coś takiego robił i się orientuje , jeśli tak to proszę o pomoc wogóle co sadzicie o takim pomyśle na prezent ?? :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: kalendarz ze zdjeć |
W formie większego arkusza na pewno zrobisz w Gabs Foto (są chyba takie jako jeden arkusz na 12 miesięcy i z 12 kartami, na każdy miesiąc osobno). Ja szukam zaś możliwości zrobienia terminarza formatu a5 (lub a6) ze zdjęciami i to dopiero jest problem :) Podpowiedzi mile widziane :)
|
|
Ja robilam na allegro, cenowo bardzo sie oplaca h0jowe forum
|
|
Masterland na ul. Wojska Polskiego 1 obok MDK fotokalendarz 13 kart ( 12 zdjęć + okładka z kolażem ze wszystkich ) formatu A3 - koszt 36 zł ( a w promocji fotokubek zqa 1 zł do końca roku ) TAK TO JEST REKLAMA Pozdrawiam
|
|
36 zł za 13 kartek? to strasznie drogo! marna to reklama.
|
|
Taki terminarz chyba lepszy niż kalendarz. Bardziej użyteczny. ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
ja bym chciała taki kalendarz w formie arkusza , to chyba taki format a2 , wydaje mi sie ze fajnie by wygladał
|
|
36 zł za personalizowany kalendarz to drogo? Dotego fotokubek za złotówe? Sprawdź ceny na Łomży koleżanko za takie kalendarze wpierw a potem się wypowiadaj. Na allegro są po 28 zł z marnego papieru + przesyłka, więc czy tak taniej wyjdzie to nie wiem. To jest właśnie nasze miasto każdy by coś chciał fajnego tylko najlepiej za darmo :), a później kupuje na allegro w podobnych pieniądzach zamiast zostawić kasę u nas w Łomży. I się dziwimy że później u nas w mieście nic kupić nie można ... ano nie można bo nikomu się nie opłaca nic robić. Co do tematu to kalendarz personalizowany A2 w łomży będzie problem. Ponieważ to duży format a dwa że pojedyncza sztuka. I można to wydrukować na ploterze ale wpierw musiałabyś zobaczyć czy efekt będzie Ci się podobał. Koszt takiego kalendarza to około 20 żł. Pozdrawiam
|
|
czyli u Ciebie AureonX mozna robic takie indywidualne zamowienia? super, za jakis czas pryjde do Was. dzieki :)
|
|
no niby tak ale po co komuś kalendarz za 36 i kubek za złotówkę jak może kupić kubek za 9 i kalendarz za 1 zł. to wyjdzie 10 zł. fakt że na alegro jest 12 stron ale po co komu 13-ta pechowa jak miesięcy jest 12 przecież?
|
|
w fotogapsie. http://www.fotogabs.pl/ :)
|
|
no i to są poważne argumenty :) a tak wogóle to gdzie są kalendarze za 1 zł? Bym kupił chętnie :) Pozdrawiam Tanie banery reklamowe - www.proprint-drukarnia.pl
|
|
na allegro a w styczniu w każdej dobrej księgarni.
|
|
zwłaszcza ze swoimi zdjęciami lub zdjęciami najbliższych. To napewno w styczniu będzie w każdej dobrej księgarni. Temat był o personalizowanym kalendarzu . Zrozumienie tematu się kłania. Pozdrawiam
|
|
No właśnie problemy z tym zrozumieniem jak kupię kalendarz za złotówkę wtedy z gazety wycinam swoje zdjęcia i wklejam do kalendarza i zawieszam go na ścianie na przykład.
|
|
W Rossmanie można przez ich stronę zamówić ładne i odebrać w sklepie Śliczne śpiworki do wózka polecam
|
|
Powinni do tych śpiworków dodawać kalendarze.
|
|
najlepiej będzie Ci przejrzeć Allegro. Masz całą masę ofert i zobaczysz jak Ci wyjdzie to cenowo :) świetne aranżacje wnętrz - Wrocław. zapraszam.
|
|
Jest wiele firm graficznych, które chętnie wykonają taki kalendarz np. http://www.extrema.com.pl/ może być w różnej formie, wielkości, zdjęcia mogą też być jakoś ciekawie przerobione z dodatkiem napisaów bądź jakiś innych rekwizytów :P Ja wolę tradycyjne kalendarze np. taki trójdziely idealny na ścianę w kuchni :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |