Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dancingi w klubie QUBE |
Co sądzicie o muzyce na zywo w klubie Qube? w soboty i niedziele ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dancingi w klubie QUBE |
super, a czemu się pytasz ?
|
|
o to trzeba tam się wybrać :) __________________________ www.student.lomza.pl
|
|
czacha - dymi ...
|
|
pytam bo chce wiedzieć co lubicie. Chce sprostac waszym oczekiwaniom.
|
|
bede w piatek. wiec i wiec w sobote napisze jak muzyka.. ;))
|
|
a gdzie to jest?
|
|
al.legionow 60 b
|
|
O muzyce trudno dyskutować, jeden lubi taką, drugi inną. Faktem jest, że zespół się stara. Mają fajny repertuar i nie obijają się. Jak tylko zdejmą mi gips z nogi, wrócę na parkiet do tego lokalu.
|
|
fajny duży lokal dużo miejsca na parkiecie i jest gdzie usiąść ale dla mnie to powinien być klub nie dla emerytów i rencistów tylko dla takiej klijenteli jaka jest w quatro szkoda tak fajnego lokalu do takich imprez z pewnościo przeznaczenie na początku było z myślą o dobrej dyskotece a tu co dancing z zespołem to mogłbyć najlepszy lokal w Łomży i ma dobrą lokalizacje sport to zdrowie
|
|
Co ty Tenis bredzisz, w soboty to emeryci nie przychodzą do Klubu, tylko ludzie pracujący, w średnim wieku i młodzież. I wszyscy dobrze się bawią. Dla samej młodzieży to jest duzo lokali z dyskotekami, zarówno w Łomży jak i poza Łomżą. A zespół jest świetny :)
|
|
a jak sprostasz oczekiwaniom ludzi od których wyłudzasz towar i nie masz zamiaru za niego płacić może lepiej wypowiedz się w tej kwestii
|
|
chyba towar Ci poszedl na umysl
|
|
jeżeli jedyny kontakt z tobą jest poprzez forum łomżyńskie to niech tak będzie ale czy na pewno tego chcesz? nie będzie to na pewno dobra reklama dla klubu
|
|
i jak zwykle jakas czarna masa mota lomzynske wychodki
|
|
tenis nie porównuj quatro do qube. Jedno to sala weselna z restauracją i pubem a drugie to klub. Do jednego trzeba się odstroić jak na stypę a do drugiego idziesz w tym w czym się dobrze czujesz i nie udajesz tego kim na co dzień nie jesteś.
|
|
ok może nie mam we wszystkim racji ale byłem tam na dyskotece i świetnie mi ten klub pasował jako dyskoteka niż impreza z zespołem możliwe że debi ma racje bo takie imprezy też są potrzebne ale mi ten lokal bardziej wygląda na dyskotekę i na dyskotekę bym tam poszedł nieważne jakie towarzystwo przychodzi aby było bez przepychanek sport to zdrowie
|
|
Ja polecam :) muzyka super(zespół disco polo),brak gówniarzy,starsze towarzystwo (podziwiam ludzi 50+ i wiecej :),że zamiast siedzenia w domu lubią wyjść i potańczyć) . Mam 26lat i niesądziłam ,że na takim dancingu tak super można sie bawic. Polecam
|
|
ja również polecam :) a jeśli chodzi o towarzystwo to powinno być wiekowo zróżnicowane. Mam zastrzeżenia tylko co do obsługi, w ogóle nie zwracają uwagi na to co dzieje się na parkiecie i rzadko sprzątają ze stolików. Poza tym naprawdę jest ok
|
|
A mi się wydaje , że obsługa za często sprząta ze stolików, nawet nie do końca wypite piwko :) A co się dzieje na parkiecie ?
|
|
dla mnie jedyna różnica między dancingiem w quatro a dancingiem w qube to zapach. W qube czuć młodość, a w quatro czuć starym truchłem i naftaliną.
|
|
zalezy kto bedzie wykonawco tejze muzyki , chyba nie pedaly z milano
|
|
Wieczór spędzony przy akompaniamencie dycho/polo. Nazywacie dancesingiem"))) ciekawe
|
|
W JAKIE DNI DANCINGI I ILE WEJSCIOWKA KOSZTUJE? Gienia_Smoliwąsowa
|
|
Zespół dobrze się spisuje, muzykę grają różną. Lokali z muzyką dedykowaną tylko dla młodzieży jest w Łomży dostatek, imprezy dla ludzi w wieku 40+ odbywają się tylko w tym lokalu. Do właściciela - trzymać tak dalej a zespół jest naprawdę super. Potrafią grać różne rzeczy, od walca po najnowsze przeboje. Jeśli przy Disko Polo ludzie się dobrze bawią, o niech będzie Disko Polo. Widziałem tam też sporo młodych ludzi i nie narzekali. Pozdrawiam Fuzzie
|
|
to gdzie to tak grają?
|
|
w sobote od 21 a w niedziele od 17 wejsciowka 10 zl CXSRa1 a ty co na dancingach heavy metal sluchasz ?
|
|
Czacha czego ja słucham hmmmmm.... tego co ludzie słuchają po chałupach bo nie ma takiego lokalu żeby można zabawić się przy takiej muzie:)))
|
|
Wreszcie w Łomży pomyślał ktoś o ludziach siedzacych przed telewizorami-w tym klubie można sympatycznie spędzić niedzielne popołudnie.Fajna muzyka do tańca,miła obsługa.Gratuluję wspaniałych pomysłów...
|
|
Regiesia pracujesz ? h..jwe menadzneny jak ip włomży kasa zero klasyki")
|
|
CXRSa1 ..jeżeli już piszesz coś na blogu,to wyrażaj się jasno i czytelnie.Twoja wypowiedz jest klasyką,bez kurtuazji wysławiania się.Proszę z takim nie zatańczysz kulturalnie.....
|
|
muzyka super,szeroki wachlarz piosenek od tych starszych, ale lubianych po najnowsze nuty, ludzie dobrze się bawią, a to najważniejsze. Wiem, bo chodzę i widzę:)
|
|
trzeba zalecieć
|
|
Regiesia keep your distance:)) "Proszę z takim nie zatańczysz kulturalnie....." "Ktoś przypałowy nie wejdzie nawet z Dodą" http://tvnwarszawa.tvn24.pl/informacje,news,ktos-przypalowy-nie-wejdzie-nawet-z-doda,63711.html
|
|
Byłem w sobotę ze znajomymi,pomimo tego, że do tańca się raczej nie nadaję. Mam zastrzeżenia tylko do tego, jak zachowuje się nasza młodzież, wiele to pozostawia do życzenia. Poza tym wszystko jak zwykle fajnie. Muzyka, lokal, obsługa. Nie jest to Hilton ale do dobrej zabawy wystarczy. Pozdrawiam
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |