Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
DOBRY ADWOKAT POTRZEBNY |
Witam, pytanie jak w temacie. Polećcie mi dobrego adwokata, sprawa pilna. Dziękuję.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: DOBRY ADWOKAT POTRZEBNY |
Polecam Gaiusa, wybitny specjalista. A na serio - jaka dziedzina?
|
|
w skrócie to odzyskanie tego, co moje
|
|
mec.Anusewicz,przyjmuje interesantow vis a vi Katedry.Przy Caritasie.
|
|
Pani Ewa Krasowska. Jeżeli nie będziesz miał wyj*bane na wszystko, wszystko będzie miało wyj*bane na ciebie...
|
|
Witam nie wiem dokładnie czego dotyczy sprawa, jeżeli pieniędzy to proponuje skorzystać z profesjonalnej firmy windykacyjnej.Colosseum - Kancelaria Windykacyjna i Doradztwa Prawnego ( tel 505348804) prawnik weźmie pieniądze i skieruje sprawę do sądu, komornik nie zawsze daję radę, polecam colosseumwawa
|
|
Autor: Pati1985 (---.opera-mini.net) Data: 04-11-12 22:29 mec.Anusewicz,przyjmuje interesantow vis a vi Katedry.Przy Caritasie. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Młody ale niestety mało ambitny. Są dużo lepsi.
|
|
Jesli nie masz gdzie kasy wydac daj na dom dziecka a nie dla adwokata,on i tak cie orznie i wyjdziesz na czerwonego barana,sam wiesz czy sprawa jest wygrana czy nie.
|
|
gdzie sie podziały prawdziwe matki czemu tak krzywdza swoje dzieci sport to zdrowie
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |