Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
dobry program |
hej jaki waszym zdaniem jest najlepszy program do obróbki zdjęć i z jakiej stronki go pobrać?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: dobry program |
photoshop....kup sobie! corel.....również kup sobie ;-) (albo ściągnij z torrentów ;D ) picasa :) za darmo do pobrania ze strony producenta z tego co wiem...
|
|
GIMP .
|
|
Jest taki program za darmochę co powiększa cycki i dupala w 5 sek. jakoś on się nazywał ... doctor. doktor ...
|
|
wes sie
|
|
niema to jak spytać mądrych ludzi z forum napewno uzyskasz satysfakcjonującą odpowiedz......dziekuje bardzo
|
|
złośliwość ludzka nie ma granic! lolka spokojnie! ja to guwnie 2 obglądam. dużo serialów jest i w naokoło powtarzajom. jak jednego dnia siem nie uda, to na drugi można obglondnońć, albo i we sobote i we niedziele. ale wewte weckendy to wcześnie wsać trzeba, co dla mnie udrenko jezd, bo ja wcześnie wstawać nie lubiejonca. jak masz jakieś zapytanie, to do mnie siem udawaj! ja tu od niedługiego czasu porad udzielam, ale jusz ludziska mnie hfalić zaczynajom! 2 najlepsiejszym programem jezd!!!
|
|
ja obróbkę zdjęc robię w photoshopie, ale gimp ma podobna funkcjonalność a jest darmowy i masz masę możliwości. http://trendset.pl
|
|
A jej właśnie tych możliwości z gimpa i phots...a potrzeba.
|
|
o czym Wy pindolita?! tfujka jest najlepsiejsza! a na tych gimpa i phots...a to syriale lecom? takie mniłosne?
|
|
Ja mam picasa i do obróbki zdjęć jest wystarczający.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |