Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jak jest |
Co ludziska porabiacie tymi długimi wieczorami
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jak jest |
już wszyscy spią
|
|
ja czytam Forum i staram się jak najlepiej mogę pomóc ludziskom.
|
|
nieźle nieźle
|
|
z tego co wiem, to jasiu śmietana jakiegoś biznesa z amelinium kręci, a u Transpondera to już w ogóle masakra!
|
|
ja sie nudze
|
|
szanelka smuty walisz a nudzisz się z własnego wyboru.
|
|
tak, bo aktualnie jestem zbyt leniwa, zeby robić cos innego. Nie masz tak nigdy ? Zawsze czynnie spedzasz czas ?
|
|
Pepe już jakiś czas temu miałam Ci napisać... Uwielbiam czytać Twoje teksty :) Jakieś takie wesołe, aż miło poczytać :) A co do wieczorów... właśnie wróciłam ;) ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
ojej szanelka zapewne masz jakoś pasje której poświęcasz czas? nudzę się jak mam urlop a nie którzy ludzie z reale demotywują mnie do działania więc wole poklikać hmmm... z ludźmi w necie a nie wszyscy są virtual-ami :)))
|
|
drzewko_szczęścia! aż się popłakałam z radości! jesteś moją 1-szą fanką! co prawda, wcześniej maruda się we mnie zakochał, ale on jakiś taki niestały w uczuciach jest, znika gdzieś po nocach i co najgorsze z tym Morfeuszem się zadaje! no ale na siłę to ja ich rozdzielać nie będę, a no i tego swojego kurdupla musiała bym się pozbyć, a przyzwyczaiłam się już trochę do niego! zdjęć na razie jeszcze nie zrobiłam, ale daj jakieś namiary, to Ci chociaż autografa podeślę! pozdrawiam Cię i wszystkie inne drzewa!
|
|
mam pasje, ale teraz za szybko robi się ciemno żebym mogła się jej poświęcić. Przykre, ale muszę stwierdzić ze druga część Twojej wypowiedzi dotyczy i mnie.
|
|
szanelka hmmmm. nie znam Ciebie wiec powiem tak. Zadaj samej sobie Kim Jestem i co robię na tym pokręconym świecie? Jak poznasz samą Siebie będziesz patrzyła na świat pozytywnie.....
|
|
W długie wieczory zawsze jestem w stanie zorganizować sobie czas poprzez rozmaite zajęcia. Nawet jak lenistwo da mi się we znaki to po prostu siadam i się nudzę :) To tez jakaś forma.
|
|
CXRSa1 to że sie czasami celowo nudzę nie znaczy ze nie patrzę pozytywnie na świat :) po prostu czasami ludzie mnie zadziwiaja w negatywnym znaczeniu :) i nawet to ze teraz leje za oknem, a ja prostowałam rano wlosy nie jest w stanie sprawic ze bede pochmurna jak niebo :) pozdrawiam i milego dnia
|
|
szanelka w takim razie odwdzięczę się Tobie tym samym Pzdr ..miłego dzionka:)
|
|
a ten piz.drygant nastepną laskę bajeruje :):):):)
|
|
szanelka! jak się nudzisz i nie wiesz co robić i jak smutasy jakieś Cię nachodzą, to seta, zakonś chlebem ze szmalcem i ogórasem kiszonym i popraw setą! ja tak robię i maruda taki też, a mówią, że to autorytet jakiś czy cós na tym Forułum! jemu wierzyć możesz! szkoda jeszcze, że Ten co ma mnicka takiego Cx! och trudno spamiętac! cóś jak wzór kwasa jakiegoś, Rachunku Sumienia nie kazał Ci zrobić to wieczorowo poro! za ciemno na dworze?! ja tylko czekam, aż te lampy zapalom i pod tako latarnie ide i z lubościo pasji swojej sie oddaje! no tylko bez głupich pomysłów jakiś! latawica to ja nie byłam i nie jestem , ale jak to mówią, wszystko przedemno! ja tam ksionzki czytam, bo widno jest, a w domu, to ta oszczędna sknera,kurdupel mój, swiatło mi gasi, a przy śfieczce to mi sie ksionzka zapaliła! czytała ja ostatnio tytuła nie spamietać idzie, ale jakby "Przewinęło z trzaskiem" czy cóś? taka Skarpet chyba była i wojny tam jakieś były. indiance z niemcami o cóś sie ganiali i gajowy taki przyszed i z lasa im zpindalać kazał. te niemce to jakiś zaczepny naród chyba, bo i filma ja oglondała jak ich nasi z pod Grunwalda jakiegoś pognali! ale to o pajonkach chyba był, bo mówili ze to krzyżaki jakieś. a Grunwald to ten co śpiewał tak pienknie jak ja prawie. tak wszystko jakoś mi sie chyba zagmatfało troche, ale cóś takiego było! no i nie obrażajta sie na mnie i Ty szanelko i Ty od kwasa! wczoraj ja próbowała kominek pomóc postawic to i majster obrazony i Ta, co sie przy nim grzać chciała! a ja to z dobrego serca przecie robie!
|
|
Pepe-szaa! A wcześniej jaki miałaś nick na 4lomza..? ;)
|
|
ja tu pierwszy raz od czasu niedługiego porad udzielam! nawet taki mały jakiś na pół litra chciał mnie przewalić, że wpisowe mam postawić, a ja to nawet i litra bym postawiła i chleba ze szmalce i ogórasów bym nie poskąpiła, ale skont mam wiedzieć, czy on czegoś wiencej chciał nie bendzie?! teraz już iść musze, bo te moje szkraby ze szkół wracajom i chleba nakroić i szmalcem posmarować, a i ogórasy pokroić musze, bo się pozadławiajom. takie przepadziwe jakieś som! ale nic wazne, że rosnom! ale pózniej sie jeszcze odezwe jak mi pronda nie odetno, bo ja chyba za pół roka zapomniała zapłacić! to może przez ten szmalec taka skleroza?
|
|
masz się z tym szmalcem Pepe-szaa!.....aż mnie zemdliło..tylko szmalec i szmalec... a tego małego to wcale nie słuchaj bo on tylko bałamuci i nic więcej.. ;)
|
|
dzienkuje zielonooka! och te chopy! tylko czyhają by kobietę bezbronną zniewolić, sponiewierać, a pózniej porzucić i na Forułum tym paluchami wytykać! mały! nie ze mną te numery! co do szmalca, to nie przesadzaj! już w tym filmie o pajonkach było jak ten Bogdaniec ze Zbyszkowa z tą Jagusią, co pózniej za Borewicza tego starego wyszła i chłopy wszystkie po stogach jom ciongali, razem na miśka i jakiegoś zwierza co po bajorach pywał polować poszli by szmalca sie zadobyć i do ran nawet go przykładać, bo im stryja jakiegoś te pajonki pogryzły! szmalec jest dobry na wszystko! jak widzisz.
|
|
Twoja pomysłowość mnie przytłacza :)
|
|
a to zle, czy dobrze? bo ja nie kumata troche jestem a i proporcje przy spożyciu zmieniłam! seta-chleb ze szmalcem-seta-ogóras kiszony-seta i cieszyć mnie wszystko jakoś zaczyna!
|
|
chyba dobrze :)
|
|
teraz to już szczęśliwa jezdem! seta-chleb-seta-szmalec-seta-ogóras-seta! ale najbardziej to się raduje, że Ty szanelko się na mnie nie gniewasz! obraziło się na mnie chyba już z pół Łomży i wyprowadzić mi się przyjdzie z tego miasta! a ja to wszystko z dobrego serca, te porady moje! a co najgorsze to i maruda o mnie zapomniał i się nie odzywa. maaaruuudooo! gdzie jesteś?
|
|
no piszta baby, piszta co w ten długi wieczór robita! ja tera tego mikstera naszego oglądała. Krispin na niego wołajo czy jakoś tak. ale ciacho! co? tylko pojonć nie moge po co go do tej Angliji wysyłajo, skoro takich lasek jak ja na przykład, u nas pełno jezd!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |