Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
wymiana oleju |
Witam . w którym warsztacie w Łomży polecili byście usługę wymiany oleju silnikowego wraz z filtrem?I oczywiście jaki jest koszt tej usługi?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: wymiana oleju |
W MOBILU u Kempistego,zbieg Zawadzkiej z Sikorskiego,na przeciwko Venedy.
|
|
Pryma 1 wjazd koło stacji BP (POM), mają dobre ceny oleju i obsługa też bardzo dobra...
|
|
Troche nizej niż Kempisty vis a vis wjazdu w Wyszyńskiego, taka wymiana grosze kosztuje Łomża leży na Mazowszu !
|
|
U Kempistego przy okazji wysysania oleju z miski aparat wciąga części panewek i wału... rudy błazen z druhem
|
|
A to dobre! Dawno się tak nie uśmiałem. To z czego ty masz ten motor zrobiony? Z klocków lego?
|
|
A tak na poważnie, jak ktoś w silniku ma biżuterię to niech się nie dziwi, że mu ten cały syf ssak wysysa razem z olejem. Po to się między innymi wymienia olej.
|
|
Tylko jeżeli tam już panewki pływają w oleju jak frytki, to ja bym sobie w takim silniku wymianę oleju odpuścił
|
|
w zeszły piątek wymieniałam w zakładzie obok dawnej fabryki mebli na Poznańskiej. do wymiany opon kolejka! a olej od ręki! nawet chwili nie czekałam! 3,5 litra + filtr + robocizna= 96zł! {olej z beczki} miło, sympatycznie i błyskawicznie!
|
|
Polecam na Poznańskiej i na Pryma1
|
|
Najlepiej to samemu. wtedy około 120 zł. (koszt oleju + filtr) sama wymiana kosztuje 30 zł. Knox
|
|
A co ze starym olejem? Wylejesz do rzeki, mądralo? _________________________________________________________________ http://www.michalkiewicz.pl/ https://myslpolska.info/ http://kresywekrwi.blogspot.com/?m=0
|
|
Satry olej na frytki sie przyda,ja wymienialem w Kupiskach za 20zł plus olej i filtr oczywiscie PL
|
|
mobil na zawadzkiej
|
|
Nie polecam p. K. na Poznańskiej. Byłe, korzystałem, dziękuję. Majster nie robi sam nic, ma pomagierów, że pożal się boże. A cenią się, jak cholera, szczególnie taki tam z pokiereszowanym prawym uchem. Są drodzy i niedokładni!
|
|
Na Poznańskiej koło dawnej fabryki mebli nia polecam bo są to tandeciarze robią na odp....dol i więcej z ich usług nie skorzystam
|
|
Ja perd... , olej na odpierdol wymieniaja :D:D Mógłbyś uściślić?
|
|
Masakra... bym dodać zapomniał.
|
|
dzięki za porady wymieniłem w Pryma 1 niezłą cenę dali za usługę pozdrawiam i polecam ten zakład
|
|
ROWNIEZ POLECAM KEMPISTEGO MAM SAMOCHOD MARKI BMW
|
|
No jak masz samochód "marki bmw", to rzeczywiście tylko Kempisty!
|
|
Najlepiej na kanale samemu zmienić,wtedy wiesz co masz.Olej od lat kupuje Orlenowski Platinum,jak sporo moich znajomych którzy mają więcej pojęcia o tym ode mnie. Jeżdżę na nim samochodem po 20 tys od wymiany do wymiany ,zrobiłem różnymi autami setki tys km i nigdy nie było jakiegokolwiek problemu.
|
|
Nie polecam Kempistego nie sprawdzą ile powinno wejść oleju katalogowo wleją za dużo oleju wysadzi uszczelniacze jak w moim przypadku i oczywiście do niczego się nie przyznają, nadają się do wiązania kozom ogonów a nie do obsługi silników sam. muzyk fizyk
|
|
Ja jeżdżę do rodziców w odwiedziny, i zawsze tam wymieniam bo tam mam do tego odpowiedni sprzęt i mam na to czas.
|
|
Jak każdy stodolarz jedz do serwisu i weż fakture najtaniej i najszybciej wbrew pozorom
|
|
Najlepiej mieć jakiegoś fajnego mechanika!! Tak to widzę. Dobry mechanik na pewno się przyda w moim przekonaniu!! ___________________________________ ile kosztuje praca magisterska 2020
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |