Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
nadzieja |
Edward Stachura List do Pozostałych Umieram za winy moje i niewinność moją za brak, który czuję każdą cząstkę ciała i każdą cząstkę duszy, [...] za nieszczęście ludzi i moje własne, które dźwigam na sobie i w sobie [...] bo duszę się w tej klatce bo samotna jest dusza moja aż do śmierci bo kończy się w porę ostatni papier i już tylko krok i niech Żyje Życie bo stanąłem na początku, bo pociągnął mnie Ojciec i stanę na końcu i nie skosztuję śmierci. ...ludzie rozmineli się z wartościami...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: nadzieja |
Do psychologa!!!
|
|
na jej miejscu to bym sie powiesil
|
|
Oj głupiście !!. Nie rozumiecie co dziewczyna chce przekazać. Czytanie ze zrozumieniem(sic!) ot co!. ________ Malachit
|
|
Nie rozumiem komentarzy łewapa i urzedu Magda odkryła poezję Stachury, dzieli się swoimi wrażeniami na forum a tu co? reakcja godna tego wątku: http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=55267&t=55267 (........)
|
|
"Nie dla bydła poezja"
|
|
Piana_powietrzem czemu ostatnio takie smutne tematy zakładasz ?
|
|
ten temat nie jest smutny ptysiu :) z nadejsciem wiosny, poczułam jakąś nadzieje ... ...ludzie rozmineli się z wartościami...
|
|
każdy kiedyś będzie przeżywał takie momenty jak ten... ...
|
|
Angel napisał: "każdy kiedyś będzie przeżywał takie momenty jak ten... Czy wygrywasz, czy nie, ja i tak kocham Cię! W moim sercu ŁKS... i na dobre i na złe!" Bardzo oryginalne i "dojrzałe" zestawienie uczuć.... chciałoby się rzec - patrz post łewap'a.... (........)
|
|
|
łewap popieram Cię w 100 %!! Do PSYCHOLOGA!!! sam się wybierz !! <dobrze ze przy poezji wreszcie Cię olśniło >
|
|
Magdusia, Stachurę to na Twoim miejscu bym odstawiła - wiesz jak ten facet skończył! Może Cię pogrążyć, nnnnoo chyba, że chcesz odbić się od dna całkowitego, ale to już jest skrajny masochizm...:) PS. Kolejny krok: idąc przed siebie pod żadnym pozorem nie patrz w dół - patrz przed siebie, na boki, do góry, ale nie w dół! :)
|
|
ryska ty pocieszasz ,potrafisz tylko ranic i co najgorsze niewinne istoty, wiec przestan dawac dobre rady , tylko nie ty,,,,,
|
|
Jestes ostatnią osobą która potrafiłaby by dac nadzieję , ty ją zabierasz
|
|
Nie ma rady, trzeba się odezwać... Kasiu, Nawet mnie nie znasz. Znasz mnie jedynie z relacji osób-pseudoprzyjaciół, które z różnych przyczyn za mną nie przepadają, głównie dlatego, że nie pozwoliłam się dalej robić "w trąbę" i w końcu przerwałam ten proceder, więc nie dziwię się, że mają mnie po dziurki w nosie! Ktoś bardzo mi bliski też "ośmielił" się przerwać ten proceder i stąd teraz te rozgrywki, z braku innych środków, na forum publicznym! A kto powiedział, że tylko jedna osoba na świecie ma monopol na odbieranie nadziei?? Czy wolno tylko odbierać nadzieję, a jak mi odbierają to już co to to nie?? To tyle, co mam do powiedzenia w tym temacie.
|
|
Gosiu - pierwszy raz tak o tobie pomyslałam Nigdy nie kierowałam sie opiniami innych osób na twój temat. Wystarczy mi smutek w oczach moich dzieci .,żeby wiedziec jaką złą kobietą jestes , wiec nie dawaj rad tych dobrych rad, nie jestes zdolna do tego ,szkoda ze nie widziałas twarzy spojrzenia dziewczynki gdy dowiedziała sie ze odwiedziłaś Łomże. SZKODA
|
|
Kobiety!!. Jeśli macie coś do siebie to załatwcie to prywatnie, mailem ,nie wiem, a nie zaśmiecacie forum waszymi prywatnymi sprawami !!. Nikogo nie obchodzi to co macie sobie do powiedzenia !. ________ Malachit
|
|
Wybaczcie za prywatne relacje na forum miedzy mną a ryską ,ale nie mogłam nie potrafiłam sie powstrzymac.Nadzieja-to nie temat na który zwłaszcza nasza Gosia powinna pisac.WYBACZCIE
|
|
Malachit- ?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |