Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
pies |
witam, proszę o pomoc, w Łomży, okolice ul. nowogrodzkiej i strzelców kurpiowskich uciekł pies rasy pointer (wyżłowaty, biały w jasne, brązowe łaty, chudy, reaguje na imię Cekin), było to około 20. Ostatni raz widziany był na nowogrodzkiej, biegł w kierunku Kupisk, pies ma medalik z numerkiem i telefonem do weterynarza, z góry dzięki pomoc, to pies moich rodziców, więc zbędne komentarze, proszę zachować dla siebie, jestem pod mail'em mosses@o2.pl
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: pies |
A taki wyżeł to długo się gotuje?
|
|
Witam, dołączam się również do tematu może widział ktoś w okolicy nowej straży bądż gdziekolwiek dalej suczkę mieszaniec haskiego i malamuta, biało szara.
|
|
pytaj fanki... myślę, że wie coś na ten temat.
|
|
a jakaś nagroda przewidziana?
|
|
jak się znajdzie, to zawsze rano będziesz mógł ją na spacer wyprowadzać.
|
|
póki co niema informacji ,niema psa, to i nagrody niewidac... dziękuję za pomoc szczerze zainteresowanym
|
|
to przecież Ci podpowiedziałam kogo masz pytać! już jakiś trop masz!
|
|
fanka! na priva pytanie Ci zadam, co z obrożami robisz? odkupywała bym po okazyjnej cenie. tylko nie mów nikomu o co pytałam!
|
|
a jednak nie powinno się psa spuszczać z łańcucha
|
|
ja zrobiłam tak: psa mam dużego i na łańcuchu stoi łańcuch do budy przymocowany a buda jest na kółkach... i Bandyta szczęśliwy i ja mam spokój!
|
|
dziękuję życzliwym za pomoc, pies się odnalazł, temat do zamknięcia, dobranoc
|
|
Witam widziałam takiego psa przed 23 na sikorskiego byłam ze swoim psem więc go nie wołałam ale widać było że kogoś szuka pobiegł za straż mam nadzieje że się odnajdzie
|
|
mój też się odnalazł. :)
|
|
fanka! Wielka jesteś! wypuściłaś wszystkie!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |