Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wokalistka/Wokalista |
Witam... Poszukuje wokalistki lub wokalisty z nienagannym jezykiem angielskim w celu dogrania wokalu do utworu ktory zostal wydany 2012-07-27 w jednej z polskich wytwórni a nosi tytuł "Summer Soon". Osoboy zainteresowane prosze o kontakt na email wraz z próbką swoich możliwości. Poniżej link do utworu oraz adres na ktorym znajduje sie reszta moich kawałków. Pozdrawiam http://www.beatport.com/track/summer-soon-original-mix/3645059 http://soundcloud.com/dmartin1985 ...Martin Oakson...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wokalistka/Wokalista |
No trolle, zgłaszać się!
|
|
obecny
|
|
Jaśó, ty za bardzo nie umiesz po polsku, a co dopiero po angielsku
|
|
mam obywatelstfo usa bo sie tam urodzilem dlatego tez czasami pisze tak jak slysze ... za to po angielsku nawijam jak ta lala... czasem w picceriach zamawiam po angielsku i tak fajnie sie jakaja ;)
|
|
Masakra ...
|
|
...bez komentarza. A pozniej to narzekają że Łomża to dziura... ...Martin Oakson...
|
|
ja jak wypiję, to pośpiewać lubię! dwa malcziki kołchozniki uwidzieli zajca niewiedzieli, pridumali gdzie u zajca... gaława! hej! hej! Dunia ma Dunia dziewoszka maja! i co nadaję się? Martin, to Ty uważasz, że zaśpiewanie kawałka w Twoim utworze wyciągnie Łomżę z tego zadupia?!
|
|
a tak na poważnie, to nie możesz "wyrwać" talentu z zespołu Juli? zdolne dzieciaki!!! i nie tylko. na taki Twój post, to tacy domorośli artyści Ci się pozgłaszają, jak ja!
|
|
Pepe-szaa! hehehhe.. nie złe hity masz w głowie:)))))
|
|
ooo! a jak przy tym kazaczoka jeszcze wywijam!
|
|
No to na festiwal piosenki radzieckiej w następnym roku możesz śmiało startować:))
|
|
a to nie po angielsku ja śpiewała?!!!
|
|
a włąsnie domorosli artysci okazują sie najbardziej wartosciowi jesli chodzi o wokal... Bo nie stać mnie na gwiazde typu Edzia... Ale wiem że wiele ludzi ma talent do spiewania i własnie chce ich znalezc... Pepesza... Jesli nie wyciagnie Łomży z zadupia to przynajmniej zrobie pierwszy krok... Nie moge? Pozdrawiam ...Martin Oakson...
|
|
Martin! możesz! i powodzenia Ci życzę! i też bardzo serdecznie Cię pozdrawiam! p.s. ja nie mogę, bo mój stary nie puści mnie na światowe wojaże.
|
|
Pepe-szaa! tak się śpiewa po anielsku:)))) http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=6p_RrIA_Alc
|
|
no niestety napisali mi, że awarię mają i dzisiaj po anielsku mi nie zaśpiewają. a starego po browary pognałam, bo się dzisiaj rozśpiewałam. a wszystkiemu Martin winien! do zespołu pepesze wziąć powinien!
|
|
... no dobra żebym nie wyszedl na sztywniaka to posmieje sie razem z wami.... HAHAHA :D ale nie zmienia to faktu że poszukuje wokalistki lub wokalisty... :] ...Martin Oakson...
|
|
równy chłop z Ciebie Martin! ale rozumiem, że Ci do zespołu się nie nadam. trudno, jakoś to przeżyję. idę kanapek zrobić, bo po tym browarze zgłodniałam jakoś, a i taniec mnie osłabił trochę. zaraz "Szwadron" się zaczyna, a w nim Radek Pazura w carskim mundurze. ach! jak on mnie kręci! czemu ten mój stary kurdupel nie jest taki przystojny?! miło było! powodzenia! ale pamiętaj o mnie! może innym razem, w chórku chociaż? a i zatańczyć potrafię!
|
|
pepe nie jedz
|
|
oj jasiu, jasiu z tą Twoją polszczyzną! nie wiem, czy troszczysz się o moją linię, czy nie chcesz abym z Martinem w trasę ruszyła?
|
|
martinoakson znasz Ian Shaw gostek wymiata? A tu ciemnota panuje:) więc powodzenia Tobie życze.
|
|
CXRSa1 a mógłbyś przybliżyć mi w/w przez Ciebie osobę? ...Martin Oakson...
|
|
...a to dla reszty osób niepowiązanych z tematem z dedykacją za poprawienie mi humoru swoimi wypowiedziami ;) http://www.youtube.com/watch?v=KoBip-5OlHs ...Martin Oakson...
|
|
martinoakson pewnie bym na gostka nie zwrócił uwagę bo on jest wokalisto jazzowym krotko rzecz ujmując starszy pan umie się odnaleźć:)))) A tak promuje go gostek z dużej stajni:))) http://www.youtube.com/watch?v=6IA5MwYX9GA&feature=relmfu ps. kiedyś była bardzo dobra amerycka strona nazywała się "juma" tam szybciej byś odnalazł potrzebną:) Tobie osobę tylko gdzieś znikła z sieci.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |