poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Wynajęcie mieszkania

Ile można wziąć odstępnego za wynajęcie mieszkania na poznańskiej? W tych blokach przy samym browarze?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Wynajęcie mieszkania

Np. połowę opłaty za wynajem?

Jeżeli nie będziesz miał wyj*bane na wszystko, wszystko będzie miało wyj*bane na ciebie...

100-200 zł max moim zdaniem

zalezy w jakim stanie jest mieszkanie..poza tym radzilabym ci kaucje wziac rowniez.srednio tj w wysokosci jedno-trzy miesiecznej oplaty.

Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.

Bardzo rozsądna jest kwota odstępnego równa czynszowi.

br1

To jest taka większa kawalerka, średnio na jeża po remoncie 35 m. Ale z tego co piszecie to nie więcej jak 200 zł?

w łomży, a tym bardziej na poznańskiej nikt ci więcej nie da
M_skarbek napisał(a):

Mój znajomy na Żeromskiego za 34m2 płaci odstępnego 400 zł.+czynsz 200 zł. Dodam, że mieszkanie jest jak "za komuny". Remont był tam chyba 30lat temu, więc masz porównanie.

Kolega za ok 33 m2 płaci 380 + czynsz + rachunki.

Na Poznańskiej chętnie wynajmują studenci z PWSIiP, więc spokojnie po 700zł plus media za dwa pokoje weźmiesz

hahaha

Masakra ...

Jasne, na Poznańskiej mieszkanie wezmą studenci. Moja kumpela na Łomżycy płaci 300 zł za pokój, wspólna łazienka, wspólna kuchnia z właścicielami.

luiza

szukam taniego mieszkania z rodzino na południu a z ogłoszenia są drogie place 600 i szukam w podobnej cenie

za darmo pod mostem sa jeszcze miejsca wolne,bez oplat ale idzie zima i moze byc troszke zimno w nocy.

za darmo nie chcę 600 plus opłaty oczywiście

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org