Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wynajęcie mieszkania |
Ile można wziąć odstępnego za wynajęcie mieszkania na poznańskiej? W tych blokach przy samym browarze?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wynajęcie mieszkania |
Np. połowę opłaty za wynajem? Jeżeli nie będziesz miał wyj*bane na wszystko, wszystko będzie miało wyj*bane na ciebie...
|
|
100-200 zł max moim zdaniem
|
|
zalezy w jakim stanie jest mieszkanie..poza tym radzilabym ci kaucje wziac rowniez.srednio tj w wysokosci jedno-trzy miesiecznej oplaty. Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
Bardzo rozsądna jest kwota odstępnego równa czynszowi. br1
|
|
To jest taka większa kawalerka, średnio na jeża po remoncie 35 m. Ale z tego co piszecie to nie więcej jak 200 zł?
|
|
w łomży, a tym bardziej na poznańskiej nikt ci więcej nie da M_skarbek napisał(a):
|
|
Mój znajomy na Żeromskiego za 34m2 płaci odstępnego 400 zł.+czynsz 200 zł. Dodam, że mieszkanie jest jak "za komuny". Remont był tam chyba 30lat temu, więc masz porównanie.
|
|
Kolega za ok 33 m2 płaci 380 + czynsz + rachunki.
|
|
Na Poznańskiej chętnie wynajmują studenci z PWSIiP, więc spokojnie po 700zł plus media za dwa pokoje weźmiesz
|
|
hahaha
|
|
Masakra ...
|
|
Jasne, na Poznańskiej mieszkanie wezmą studenci. Moja kumpela na Łomżycy płaci 300 zł za pokój, wspólna łazienka, wspólna kuchnia z właścicielami. luiza
|
|
szukam taniego mieszkania z rodzino na południu a z ogłoszenia są drogie place 600 i szukam w podobnej cenie
|
|
za darmo pod mostem sa jeszcze miejsca wolne,bez oplat ale idzie zima i moze byc troszke zimno w nocy.
|
|
za darmo nie chcę 600 plus opłaty oczywiście
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |