Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
lokal na 18stke |
drodzy forumowicze! jaki lokal w łomży polecacie na zorganizowanie imrpezy 18stkowej na ok.50 os, jesli znacie orientacynie koszty to proszę o napisanie + opinie ;)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: lokal na 18stke |
remizja
|
|
presto okolo 1000zl
|
|
pizzeria sawana na browarnej _______________________________ www.student.lomza.pl
|
|
Pub Savana na Piłsudskiego:):)
|
|
pod gołym niebem w świetle gwiazd,jak sie nadujesz i będziesz rzygał to haftujesz gdzie chcesz hahaha aa
|
|
raz byłem w amnezji na jednej takiej imprezie. powiem tak, że z tego co mi wiadomo cena jakas duza chyba nie jest za wynajem lokalu a i napewno idzie sie dogadac o jakis rabat na jedzenie czy alkohol. nie wiem czy ten DJ co tam grał to bym koles od kumpla tego co mial urodziny czy wlasciciel go postawil ale naprawde fajnie prowadzil cala impreze. polecam
|
|
moze mikrus na rządowej Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Ja również miałem okazje być na 18 w Amnezji . Lokal jest z klimatem i ogólnie 18 była super zorganizowana przez pracowników. Polecam.
|
|
Amnezja za droga pizzeria sawana połowa ceny sport to zdrowie
|
|
w pizzeri raczej sobie nie potanczysz przy takim naglosnieniu i oswietleniu jakie jest w amnezji
|
|
w amnezji wysokie ceny i brak klimatyzacji
|
|
http://www.facebook.com/PodRatuszem
|