wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Twój Styl Piątnica fryzjerka

Jak w/w chciałabym poznać opinie na temat tego salonu, jak cenowo i czy ładnie czeszą. Chodzi mi o fryzurę ślubną.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Twój Styl Piątnica fryzjerka

ja jestem stała klientka pani doroty
i jestem bardzo zadowolona
czesze sie tam na kazda okazje slubna tez tam robilam zaplacilam 60 zl i super sie trzymalo do poniedzialku jest super

A mogę wiedzieć jaki rodzaj fryzury miałaś? Kok czy coś innego?

zawód fryzjera jest teraz modny i jest duża konkurencja, więc jest w czym wybierać :)

mialam upiecie ale takie w miare luzne ale powiem ci ze cala moja rodzina i znajomi sie u niej czesza i wszyscy sa zadowoleni
powiedz gdzie zrobisz fryzure za 60zl? ja mam dluuuuuuuugie wlosy i za pasemka placilam 85zl tylko ze ja jestem juz stala klientka
ale za upiecia itd zawsze ok 60zl moja mama za ulozenie krotkich wlosow placi chyba 30 zl a jak teraz p dorotka nie miala czasu i mama poszla gdzie indziej to za to samo zaplacila 45 wiec sama widzisz

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org