wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Który kebab lepszy

Witam serdecznie,

chcę was zapytac, który kebab w Łomży jest najlepszy. Moja żona ma niedługo urodziny i chcemy całą rodziną wybrać się do miasta, aby uczcić ten wyjątkowy dzień. Rok temu byliśmy w makdonaldzie, bylo fajnie, jednak teraz chce trochę urozmaicić, czuję, że małżonka będzie zachwycona. Który lokal poleciacie, jakie ceny?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Który kebab lepszy

ile chcesz wydac na ta impreze

na urodziny zabierz ja do restauracji dobrej, a nie na kebaba.

bez komentarza.

Nie wiem, chciałbym sie zmiescic w 50 zł, mysle że z żoną zaszalejemy i weźmiemy po jednym XL, a dla dzieciaków to jeden na trzech XL chyba starczy. A takie pytanie, trzeba brać własne sztućce, czy są w cenie zamówienia?

Trzeba brac.

ja słyszałam, że dają tylko jeden widelec, więc jak chcecie jeść równocześnie to musisz mieć swoje...tak samo jest z talerzykiem...

ha ha ha ha dobre nie ma co

Fantic

Aż XL chcesz dla dzieciaków brać? Weź je w ogóle posadź, niech patrzą jak jecie. W końcu to małżonki dzień, a nie dzieci...

Nie ma miłości, są ciężarówki ;)

prowokacja

drzewko- nie jestem pewna, czy to dobry pomysł.
przecież dzieci się zaślinią i jak tu jeść?
na ulicy by postały i przez szybę popatrzeć by mogły.

w KFC

Moge sie mylić, ale mam wrażenie, że sie nasmiewacie, a to poważna sprawa. W moim Audi, oczywiście TDI, bak już pełen, w weekend wpadamy rodzinką do miasta, jakiś kebabik, później jakaś biedroneczka, jakieś zakupki, może być ciekawie, to jaki lokal polecacie?

Stachu! ja to bym z takiej fury w Łomży nie wysiadała. Zwinąć mogą!
proponuję: biedroneczka za Statoilem przy Legionów-dzieci zostają w samochodzie, szybkie ,szalone zakupy,a pózniej tylko skok przez uliczkę i już stoisz przy takiej budce i z nią rozmawiasz. Frytki bym wzięła! Zaparkować z boku idzie i spokojnie zjeść można. Przodem do ogrodzenia parkuj, bo chodzą i zaglądają co kto je.
Myślę, że będzie ciekawie i miło dzionek zleci!
Miłej zabawy!

takim zabezpieczeniem do rowerow przypnij samochod do latarni albo jakiegos slupka to nie ukradna .. zawsze to jakies wzmocnienie

a jak już odjeżdżał będziesz, to nie zapomnij tego zabezpieczenia odpiąć!
szarpniesz,latarnie wyrwiesz i na dodatkowe koszta się narazisz!

z Baby są najlepsze Kebaby

Dzięki za rady i dobre słowo koledzy łomżyniacy. Jednak podziękuję za kebaby z budki, kiedyś jak byłem jeszcze w ameryce w '73 to właśnie z takiej budki kupiłem kebaba to takie sranie ogniem mnie dopadło, że hiroszima hehehe, także nie będę rodziny narażał na takie rzeczy, bo szkoda nowiusieńkiej gaśnicy z mojego Audi TDI rocznik '89.

w '89 nie było TDI. Który kebab chciałeś reklamować?

a tą gaśnicę to może odstaw z powrotem do remizy, bo jak się Prezes Pawlak dopatrzy, to dopiero będziesz miał przesrane!

4lomza.pl - największe polskie forum o kebabach.

POLECAM SNACK-BAR NA Kazańskiej. Bardzo smacznie można tam zjeść!!!

Jak to nie było TDI, znaczek jest to i Audi TDI jest, a jak sie ludzie w moich rejonach oglądają to głowa mała. Sąsiad tylko przymruża oczy, pewnie z zazdrości ! Dzięki, na pewno przemysle opcje snak_bara !

Czy te audi TDI przypadkiem nie jest przerobione na gaz? Ostatnio widziałem na parkingu piękne srebrne audi, chromowane stalowe felgi, oponki 14tki, szyber dach z nową uszczelką. Stał na zapalonych światłach. W środku ilość osób 5. Lekko otwarta tylnia szybka dla wentylacji. Szyby jednak i tak zaparowane od dużej ilości jedzenia.
Czy to nie Twoja wyprawa z przed 2 tygodni?

Nie, to nie mój. Audi TDI, czarny, czarno-czerwony pokrowiec na kierownice, koraliki na siedzeniach, z tyłu naklejka Formuły 1. Niedługo chyba dorzuce jakieś kołpaczki, znajomy ma na sprzedaż w dobrej cenie. Ja w mieście to już od świąt nie byłem, to nie mogłem być ja.

DONER KEBAB za 50 zł cała rodzina będzie najedzona.Dużo i smacznie.

http://www.youtube.com/watch?v=1iN1mT4_GgA Hymn Łomżyńskich Grubasów którzy wpierdzielają kebaby ...

Dobry kebab jest w kfc wiec moze zaczekaj z wyjazdem az otworzą nową galerie?

kfc??

tak

Nie, ja to za sztuką za bardzo nie przepadam. Galerie, muzea, teatr to nie dla mnie, niech arystokracja korzysta. Z malarzy to tylko o Matejce słyszałem, a ten Kfc to jakiś znany artysta? Wole takie prostsze rozrywki. W wolnym czasie to pomajsterkuje przy swoim Audi TDI, albo od czasu do czasu pogramy z chłopakami w ping-ponga u sołtysa, bo sobie kupił i zaprasza.

Jolanta 1234 Doner? hahah o w jaja to jeden z ostatnich lokali które powinno się odwiedzać dużo lepszy już na sybiraków doner kebab heheh

Panowie pozwolą, moja żoona... Zofiaa !

widzę, że filmy lubisz.
to zabierz może rodzinę do kina samochodowego.
rondo Solidarności- jest dużo miejsca do zaparkowania.
jeden minus, to to, że długie bloki reklamowe puszczają.

w doner kebab chodz bylem bardzo glodny nie dalem rady zjesc duzego kebaba tak mi nie smakowal.. a normalnie jak jestem glodny to jem duzego i jeszcze pol mojej kobiety (malego kebaba)obtancuje : )

co do tdi do pewnie mial w zwyklym dizlu tylko wstawil turbo od kombajnu .

ja bym jeszcze proponował "szalony Szopping" dla rodzinki, po lokalnych lumpexach, za 5 zł obkupicie się do oporządku i do niasta (no oczywiście jak zostanie reszta z kiebabów!!)

Ich bin fur Berlin...

Jasiek nie jedz swojej kobiety! Co Ci zostanie jak ją pożresz całą? :)

Nie ma miłości, są ciężarówki ;)

z zakupami w lumpexach zaczekałbym do świąt, będą większe zniżki, wyjdzie po jakieś 2 zł za cały strój pewnie

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org