wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
KEBAB ciąg dalszy......

W OSTATNI WEEKEND BYŁEM NA OTWARCIU NOWEGO KEBABA NA NIEMCEWICZA ZA KEBABEM KLEOPATRA,PROMOCJA DRUGI KEBAB ZA 1ZŁ BYŁA NAWET REKLAMA W RADIU ESKA,POSZEDŁEM Z CIEKAWOŚCI I POWIEM ŻE KEBAB KIEPSKI,KUPUJE MEGA KEBABA A DOSTAJE MEGA BUŁKĘ(SUCHA I WCALE NIE CHRUPKA) Z KAPUSTĄ I MAŁO MIĘSA I SOSU,MIĘSO NIEDOPIECZONE I ŻYLASTE,KEBAB KOSZTOWAŁ 12.50,NIE PIERWSZY RAZ JEM KEBABA A JADŁEM JUŻ W KILKU MIEJSCACH I POWIEM TAK ŻE JEŚLI KTOŚ LUBI ZJEŚĆ DOBREGO KEBABA WARTEGO WYDANYCH PIENIĘDZY TO NIECH LEPIEJ TAM NIE IDZIE,ŚMIECHU WARTE ŻE PROMOCJA A KEBAB ZA 1 ZŁ TO PRAWIE GO NIE BYŁO,TOTALNA PORAŻKA,PIERWSZY I OSTATNI RAZ TAM BYŁEM!!!

aa

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: KEBAB ciąg dalszy......

chyba nie ma idealnego lokalu z kebabem w Łomży

Masakra ...

i na hu...sie żalisz i publicznie kołtuna z siebie robisz,kazdy kto chce skonsumowac dobrego kebaba to wie gdzie ma sie udac!!! nie zasmiecaj chlopie forum zajmij sie lepiej czyms pozyteczniejszym

pandemoniu :):)
A u ciebie pamiętasz te spalone mięso które wcisnałeś mi w zasuszona bułkę ??
a ten sos który przypomina smakiem pomyje ? pamietasz??

Moim zdaniem - NA BANK - konkurencja :-)))

... i to pewnie ta obok :-))))

Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)

na pewno 10000 x lepszy niż u tych pseudo turków egipcjanów czy jak im tam /bo już sam nie wiem jak się zwracać? turcy czy armeńcy czy czeczeńcy a może jak kleopatra to egipcjanie?/ bo przynajmniej serce nie boli że nie jje się u obcokrajowca ale ale kolego też się rozczarowałem ale szczerze mówiąc już po szyldzie przed lokalem /takie szyldy to robili 20 lat temu/ nie spodziewałem się rewelacji a sosy też nie są za rewelacyjne ;/ ale może po 2 3 miesiącach testów na klientach będzie ok jak narazie to na małacha u betera/bo daje teraz chyba najwieksze porcje co do ceny/ jest ok i czasami jak dobrze się trafi to w wieżyce /wiadomo czemu/ na dworcu powodzenia wam życze

K E B A B I E ! ! !

TYŚ PRZEWODNIM TEMATEM ŁOMŻY :-)))))))))

Szczęśliwi ludzie, szczęśliwe miasto, które ma tylko takie problemy :-))))

Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)

... ale tak już poważnie pisząc, to lepiej czytać polemiki na temat kebaba na ogólnym, niż poszczekiwania ciągle tych samych na politycznym, co wszystkim userom polecam .........

mi tam u turkow smakowal czy tam u kogo tylko nie byl idealny

śmietana a gdzie są te turki? hehehe bo w łomży to żadnego jeszcze nie widziałem pierre w sumie masz rację aby takie ludzie problemy mieli to świat bylby lepszy/// tenp ierdzielony tusk ^&*()

radek3h3
Myślałem, że uczysz się jeszcze w podstawówce, lub nie pełno sprawny jesteś. Wnioskowałem to po twoich powtórzeniach. Poza tym zastanawiałem się jak byłeś na kebabie u turków i ich nie widziałeś. TERAZ JUŻ WIEM! Jesteś jednym z tych co nie znoszą pana premiera he he

4lomza.pl - największe polskie forum o kebabach.

http://www.youtube.com/watch?v=1iN1mT4_GgA Hymn Łomżyńskich Grubasów którzy wpierdzielają kebaby ...

co za cioty,byście gówno zjedli i się cieszyli że dobre....nie wiecie co to dobry kebab....

aa

niezniese jaki turek nazwałby lokal kleopatra? co ma szysza wspólnego z turkami? jeden przyznał się że jest armeńcem wiec kity to sobie możesz wsadzać twoim dzieciom hah

Co Wy z tymi kebabami????Kazdy jje gdzie mu smakuje:-)Wywnioskowac mozna ze to konkurencja tak sobie nawzajem smaruje dupska.....Ale widocznie jacy wlasciciele takie kebaby:-)
Moze wszyscy sie spiknijcie i zalozcie wspolny, najwspanialszy w calej Lomzy!!!!
A ciebie PANDEMONIUM rzeczywiscie widzialo kilku ludzi jak wpieprzales kebaby w weekend az Ci sie uszy trzesly:-)

a ciebie milena widzieli jak za rogiem dobrze robiłaś hot doga bo ci się kebab znudził haha lol

aa

uwielbiam kebab!!!i Ciebie bo jednak rzadko w tych czasach spotkac ludzi tak malo rozgarnietych:-)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org