Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
catering |
Witam wszystkich,szukam dobrego i nie drogiego cateringu, możecie coś polecic? jakieś namiary i jak jedzenie oraz cenę Z góry wszystkim dziękuje za odpowiedz
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: catering |
Zacisze motel w Piątnicy polecam ich catering ponieważ jadłem ich potrawy.Nie znam cen ale wiem że mają nie drogo.
|
|
Zdecydowanie polecam spod Zambrowa... dokładnie nie pamiętam miejscowości, ale chyba Rutki. Pamiętam, że niedawno ktoś podawał na forum kontakt do nich, więc jak poszukasz to na pewno znajdziesz :) Jedzenie jest genialne, typowe domowe :) Wynajmowaliśmy ich na komunię i tyle jedzenia zostało, że można było jeszcze dwie zrobić :) a wszystko w naprawdę w dobrej cenie :) POLECAM !!!
|
|
Dziekuję za podpowiedzi,właśnie szukam cateringu na komunie i słyszałam że dużo wcześniej trzeba zaklepywac, a ten spod Zambrowa ma może Pani jakiś namiar?
|
|
502 502 774 catering WIOL- MAT DĘBNIKI
|
|
sprobuj jeszcze pogadac z wlascicielem gracji w starych kupiskach. namiary znajdziesz w Internecie. koles jest spoko bez komentarza.
|
|
Proszę sprawdzić tutaj: Górskie Ponikły Stok 20 18-312 Rutki pow. zambrowski woj. Podlaskie Piotr Łapiński tel. 501 677 959 Adresy e-mail: piotrlapinski86@gmail.com Teresa Łapińska tel. 509 093 103 to z linku: http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=511125&t=511125 Na komunię bardzo polecam :) dodatkowo mieliśmy bardzo miłą obsługę :) POWODZENIA :)
|
|
Aha, i chciałam jeszcze zaznaczyć, że jedzenie było robione rano już na miejscu i wszystko na naszych oczach, także nie było mowy żeby było coś nieświeże czy źle zrobione :) Anelia, jeżeli zdecyduje się Pani na nich to proszę o informację czy wszystko było ok, ponieważ niedługo też mi sie szykuje impreza i chciałabym wiedzieć czy nic się tam nie zmieniło :) Pozdrawiam.
|
|
Polecam panią z Podgórza Góralczyk , robi bardzo smaczne jedzonko
|
|
restauracja ROMEO Stawiski
|
|
mała.czarna najpierw piszesz, że nawet nie pamiętasz kto i gdzie a zaraz potem podajesz wszystkie namiary, brakuje tylko wymiarów (80-140-140). Smacznego.
|
|
Polecam "Grację" z Kupisk. Tanio i naprawdę smacznie.
|
|
Genia dziwna jesteś. Pisałam że pamiętam, że to były chyba Rutki gdzieś obok Zambrowa. A żebyś była bystrzejsza to byś widziała że podałam link na końcu posta z którego skorzystałam. Ale nie umiejąc czytać do końca to i logicznego myślenia nie ma co wymagać :) Pozdrawiam :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |