Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Modlin - Łomża |
Czy wie ktoś może czy są jakieś busy z Modlina do Łomży? Podobno jakieś połączenia miały być, czy już są one uruchomione? Z góry dziękuję za odpowiedz
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Modlin - Łomża |
żak express
|
|
Jest żak ekspress, bilet kosztuje 60 zł. Jest też świetny dojazd, który wczoraj przetestowałam. Wychodząc z lotniska wsiadasz do autobusu pod samiutkim lotniskiem. Można w nim kupić bilet lotniskowy ważny godzinę. Autobus dowozi na stację kolejową Modlin. Tam od razu jak wysiądziesz z autobusu są schody, które prowadzą na peron. Tam czekał już pociąg, który dowiózł nas do Wawy. Wysiadłam sobie na zachodniej, przeszłam na PKS, chwilę poczekałam na autobus i już :) Może bardziej skomplikowane, ale ani nie zmarzłam, ani długo nie czekałam. ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
http://elk-modlin.pl/?page_id=9 Tu masz link do jeszcze innego przewoźnika. ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |