Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Internet-bardzo ważne |
Mam pytanie do forumowiczów.Proszę powiedzcie czy w Łomży można zainstalować internet chello.Jeśli nie,to jaki jest dostępny,żeby nie było potrzeby instalowania telefonu stacjonarnego,bo właściciel mieszkania się nie zgadza. Proszę pomóżcie.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Internet-bardzo ważne |
hmm z własnego doświadczenia wiem, że jak właściciel nie wyrazi zgody to lipa wyjdzie:( ale można wkręcić tym od neta że zgodę się doniesie no i net oczywiście na osobę wynajmującą mieszkanie bigi2004
|
|
Rozumiem o co Ci chodzi,ale powiedz czy jest chello???? Nie mogę tylko założyć telefonu,o internecie właściciel zdania nie wyraził, więc spróbować można :)
|
|
Jeżeli nie chello to proponuje netster (siedziba na ulicy Wojska Polskiego) oferuja internet radiowy :) dobre wyjscie i niema kabli
|
|
Bardzo dziękuję za pomoc.
|
|
Chello nie ma w naszym regionie, swoim działaniem o ile się nie mylę, obejmuje Śląsk i okolice ________ Malachit
|
|
żałożyć radiowy.
|
|
blueconnect i nie masz problemu ;]
|
|
A jak ten bluconnect załatwić?Gdzie? Powiedz bo ja jestem ciemna masa w tych sprawach:)
|
|
blueconnect w erze;)
|
|
"blueconnect w erze;)" Tylko weź pod uwagę cenę i limity... ;-(
|
|
Wszystkim Wam dziękuję za pomoc :)
|
|
Zależy w którym miejscu w Łomży? Bo jeśli gdzieś na południu (począwszy od Mazowieckiej, przez Skate Park pod Rycerską, Por. Łagody, Niemcewicza itd znowu do Mazowieckiej, to idź do IST. Tanio, bardzo szybkie łącze i co najważniejsze - nie trzeba telefonu :) ________________________________________ Life is brutal and full of zasadzkas and ... Sometimes kopas w dupas? No, always!
|
|
a najlepiej i najszybciej to Cię podłączą tam: www.lazar.webpages.pl/data/Powitanie.gif
|
|
Jestem z Jedwabnego czy to coś zmienia?
|
|
Witam. Jeśli chodzi o możliwości internetowe w Łomży i okolicach to niestety nie ma zbyt dużego wyboru. Jeśli chodzi o BlueConnect to nie polecam w naszym rejonie - działa kilka razy wolniej niż tradycyjny modem telefoniczny. Podobnie jest z ofertą dostępu do internetu innych firm GSM. Dodatkowy problem polega na tym, że jesteś z Jedwabnego. Z moich informacji wynika, że tam ratuje Cię tylko oferta Telekomunikacji Polskiej S.A. Pozdrawiam
|
|
To straszna wiadomość bo internet wymyślili amerykanie a tam rządzą żydzi i w polsce internetem rządzą żydzi to sama rozumiesz że Jedwabne ma przechlapane. Musisz się po cichu przeprowadzić do łomży tu podłączyć internet a potem go ukradkiem przenieść do Jedwabnego, najlepiej w nocy.
|
|
Co za pierdoły "fanka bocianka" wypisuje ? Skąd Ty się wzięłaś ? Weź wyluzuj, bo Twoje żarty przebijają normalnie posty Ptysia :/ A co do Ciebie "MałaMi", nie dobrze, ta firma udostępnia internet tylko na te osiedla :( Jak Jedwabne to tylko TPSA :( Przykro mi. No chyba że gdzieś znajdziesz drogą radiową, ale wątpie, żeby to działało w miarę. ________________________________________ Life is brutal and full of zasadzkas and ... Sometimes kopas w dupas? No, always!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |