Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
dr Ewa Pióro |
Czy ktoś korzystał z usług dr Ewy Pióro (Duo-Dent na Hipokratesa)? Jaka jest cena wizyty? "I see humans but no humanity." Banksy
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: dr Ewa Pióro |
za darmo
|
|
Za darmo to jedynie w twarz można dostać, choć i tak trzeba się postarać.
|
|
|
Masakra ...
|
|
WPM pewnie już zrezygnował, bo droga w końcu otwarta LITOŚCI..
|
|
Ja korzystałam i za białą plmobę jak wszędzie trzeba płacić, ale nie radze-ja chodziłam ona mi źle porobila i nie dosc ze jej zaplacilam to teraz musze chodzic do innej dentystki i jej poraz kolejny palcic bo mnie zeby bola! a jak do dr.Pióro zadzwonilam ze mnie bola to chciala mi wszystkie 4 kanalowo poleczyc-porazka! A inna mi poprawila i jest OK! i bez kanalu sie obeszlo!
|
|
po wizycie zęby strasznie bolą:), a jak już zaczniesz chodzić, to z kaski ładnie spłyniesz (niby ma na NFZ ale większość usług jest płatne).
|
|
A co sądzicie o Elżbiecie Szostakowskiej - Choromańskiej (przyjmuje na Prusa)? Ewentualnie kogo moglibyście mi polecić? klus89, 1000kart dzięki za odpowiedź, właśnie dlatego założyłam ten temat, bo nie chciałabym 2 razy płacić za to samo. Czy każdy dentysta bierze za wizytę prywatną 80zł czy są tacy, którzy życzą sobie ponad 100?
|
|
Tulko nie ta Pióro, ani to umiejętności ani etyki...
|
|
ja na Prusa właśnie poprawiam zęby i jestem zadowolona.
|
|
Autor: easyenglish (---.adsl.szeptel.net.pl) Data: 27-10-12 15:38 A co sądzicie o Elżbiecie Szostakowskiej - Choromańskiej (przyjmuje na Prusa)? Ewentualnie kogo moglibyście mi polecić? klus89, 1000kart dzięki za odpowiedź, właśnie dlatego założyłam ten temat, bo nie chciałabym 2 razy płacić za to samo. Czy każdy dentysta bierze za wizytę prywatną 80zł czy są tacy, którzy życzą sobie ponad 100? Ja nie wiem nie byłam, ale inni byli i tu coś na ten temat była gadka : http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=330263&t=330263
|
|
Byłam z dzieckiem u p. Pióro. Może jest dobra technicznie (niech nawet jest doskonała!) ale jej stosunek do pacjentów jest poniżej jakichkolwiek standardów kultury lekarskiej. Prywatny gabinet, świetne wyposażenie a zachowanie pani doktor jak z dawnej epoki (jak ktoś pamięta przyszkolne przychodnie dentystyczne). Pokrzykiwanie na dziecko, nie reagowanie na sygnały, że waciki wpadają do gardła, dużo płaczu i nerwów po drugiej stronie - niepotrzebnych, bo wystarczyło się może uśmiechnąć choć raz do dzieciaka? To, że termin można dostać od ręki, też raczej świadczy o małej popularności i powszechnie znanej wątpliwej renomie tej wieloletniej przecież praktyki lekarskiej.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |