Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PRACA |
Czy w tym mieście nie ma już pracy? Szukam od sierpnia i nic nie mogę znaleźć.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PRACA |
Praca jest tylko Pracodawcy są *** !
|
|
a w jakiej dziedzinie?
|
|
Wolny to zostan pracodawca zalozenie firmy zajmuje podobno tylko 3 dni i dolaczysz do tego zacnego grona
|
|
praca to przywilej w obecnych czasam który przysługuje tylko nielicznym . Wy sami jak i wasi ojcowie przecież 20 lat temu pod hasłami solidarności tego właśnie chcieli i w imię tego rozwalili dobrze prosperujący w sumie kraj w europie czyli PRL. Teraz stojąc w sklepie słysze te narzekania ,że nie maja pracy ,że za komuny było lepiej i ogarnia mnie pusty smiech. Fantic
|
|
Po co mam być w tej grupie snobów i użerać się z ludźmi jak wole pracować gdzie pracuje i mieć spokojny sen, ten który założył temat i cała reszta niech zakłada własne biznesy i napędza naszą kochaną gospodarkę !
|
|
polecam z autopsji zmiane miasta ;) roboty do wyboru do koloru ;) nasza lomzynska wies cofa sie w rozwoju [czyt. rzadzi sie wlasnymi prawami,nie biorac pod uwage obywateli] a to my jestesmy zrodlem ich $ i stanowisk smoke that shi* like that shi* :D
|
|
Zawsze można założyć jakiś interes! Niestety Łomża to nie miasto na rozwój czegokolwiek. Bo niby i co tu może dobrze prosperować? Ale jeśli masz pomysł na jakiś mały biznes i fundusze to spróbuj. hmmm nie wszyscy pracodawcy są snobami a Ty wtedy jesteś szefem sam dla siebie.
|
|
http://abantonino.blog.onet.pl - Poczytaj o zarabianiu na pewno znajdziesz coś dla siebie.
|
|
dokładnie skoro uważasz że nie jesteś głupi ale 'nie ma pracy' to otwieraj swój biznes jakoś tyle osób utrzymuje swoje 'biznesy' albo poprostu odkup od kogoś biznes jakiś //// fakt nie odkupisz tutaj mentalność jst taka kup za 1pln biznes któy musi ci przynosić miesięcznie z 10 000 pln a ty musisz leżeć i nic więcej kto nie ryzykuje to nie żyje/ a raczej jest bezrobotnym heheh
|
|
Gdybym miał fundusze to już dawno bym coś fajnego otworzył i rozkręcił bo głowę mam nie od parady i umysł czysty, a w głowie mam niezliczone pomysły, może by tak spiep**yć za granicę? Spiep**yłbym gdyby nie moja kobieta, ona mnie tu trzyma, w tym kraju jest coraz gorzej. Ludzie, a może ktoś z was potrzebuje pracownika? Naprawdę byłbym wdzięczny za każdą ofertę.
|
|
Nie ma takiego biznesu żeby nie włożyć a wyjąć chociaż są takie możliwości w internecie jak popracujesz trochę ! http://abantonino.blog.onet.pl - Poczytaj o zarabianiu na pewno znajdziesz coś dla siebie.
|
|
wolałbym coś bardziej konstruktywnego niż jakieś programy, w których nic się nie dzieje i nie ma możliwości rozwijania się i które nie zapewnią mi comiesięcznego dochodu, takiego żeby utrzymać dom i rodzinę.
|
|
Edvard milisz się bo w tych programach są możliwości rozwoju i to duże a w niektórych są ludzie którzy kiedyś prowadzili duże firmy i zatrudniali nawet po 60 osób. Posłuchaj tego szkolenia : http://login.meetcheap.com/conference,darmoweszkolenia jutro o 20.00 i zapytaj prowadzących a się przekonasz. Nie trzeba inwestować dużo,jest taka zasada: Na początek inwestuj tyle ile by ci nie było szkoda zgubić na ulicy!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |