wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
SNACK-BAR

Witam, napiszcie proszę gdzie dokładnie jest SNACK-BAR i jakiś kontakt do nich. Podobno mają dobre kebaby i dowożą? Z góry dzięki.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: SNACK-BAR

buhaha, nie rozumiem ludzi, umieja zalogowac sie na forum, dodac wpis, a nie znaja www.google.com , chyba ze to REKLAMA

KEBAB MAJĄ PRZECIĘTNY

wpisałam w google samo słowo : SNACK i od razu mi wyskoczyło dokladnie SNACK BAR ŁOMŻA i miejsce w którym się znajduje... To chyba naprawdę jest reklama Xmana, ale na mnie to nie podziała - mam swoje sprawdzone miejsca do jedzenia takich rzeczy i nie zamierzam eksperymentowac..:D

u mnie w barze serwujemy ponoć najlepsze jedzenie w woj.podl.wszyscy zachwalają.czy to dobrze?mój bar to.......i tak to właśnie działa.kebaby,cluby,puby itd(czyt.właściciele) wrzucają czasem temat,ale udają,że to nie jest reklama.nic nie sugeruję,ale czy to nie kryptoreklama panie admin?

nie mogę powiedzieć,że nie wiem
ale wiem,że powiedzieć nie mogę

MOIM ZDANIEM JESLI BAR ROBI NAPRAWDE DOBRE JEDZENIE TO NIE TRZEBA MU TAKIEJ KRYPTO REKLAMY

Zamówiłem jedzenie przed 21:00, zapewniono mnie, że czas oczekiwania to ok. 20 minut. Jedzenie otrzymałem o 22:05, bo po co wysyłać dostawcę skoro można po zamknięciu lokalu (Niedziela, czynne do 22:00) podrzucić wracając do domu.

Kebab słaby, zimny, frytki gumowate i zimne. Jedyne co mi smakowało to sos ostry, który był smaczny.

Dostawca też pozostawia wiele do życzenia...

Pozdrawiam

hahaha Bloom, ale się naśmiałam...:D

Hamburger- to jakas masakra, nigdy wiecej! Kotlet był zielony! Niestety musiałam zjeśc sama bułkę z warzywami i sosem.....kotlet poszedł do kosza, na sam widok robiło sie niedobrze.....nie polecam!

Nie polecam. Przepalonym tłuszczem czuć aż się jeść nie chce. Frytki spalone. Przetestowałam i nie skorzystam więcej z ich kuchni niestety.

Zarcie jest ok wczoraj zamawialem i spoko, dodatkowo browar maja z dowozem.

Francja elegancja !

Xmana (---.lomza.mm.pl)Forward (---.lomza.mm.pl) ilość postów 1 hehehehe konkurencyjny kebab obok na sybiraków więcej klientów pewnie ma heh to trzeba reklamować:) oj tworzenie nowych ników nic nie da i wypisywanie a kebab z dowozem i piwem to nie nowość u betera w 3wymiarzeteż masz browar z dowozem /na ulotce w jego temacie zobacz/i zobacz jakie ceny lomza po 2 90 ma a do tego baraninę ma MEGA z drugiej strony w sumie wole jak polak się reklamuje niż obcokrajowiec tyle że nie na takiego perfida heh

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org