Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Sklepy motoryzacyjne |
Chcę kupić troszke części do swojego samochodu (VW) i proszę o opinie na temat sklepów motoryzacyjnych w Łomży (dostepnośc, ceny, obsługa itp.) Z góry dzięki za informacje
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Sklepy motoryzacyjne |
Może byś ten temat troche rozwinoł nie wiem o jakie części ci konkretnie chodzi bo nie które też są dostępne na szrocie. waldek27 nie płacz kiedy odjade - tramwaj.
|
|
Jeśli wiesz co chcesz kupić przejrzyj oferty internetowych sklepów z częściami. Większość części kupisz dużo taniej wliczając nawet w to koszt przesyłki.
|
|
Polecam sklep na zambrowskim rynku. Fachowa obsługa i konkurencyjne ceny.
|
|
Szroty odpadają bo nie bede na szrocie kupował np klocków hamulcowych albo elementów zawieszenia bo jeszcze chce troche pożyć na tym świecie, natomist z tym internetem hmmm.... jeśli coś nie bedzie pasowało to potem lipa, latanie po pocztach, odsyłanie za dużo zachodu. A chodzi mi o takie częsci jak klocki, filtry amorki itp.
|
|
wracając do szrotów to na tym największym w Łomży rezyduje taki pan co go tak bardzo ładnie nazywają i biorąc pod uwage jego ceny te przezwisko jest jak najbardziej na miejscu...
|
|
Czemu boisz się internetu? Jesli wiesz, co chcesz kupic konkretnie, to nie am problemu. Pamiętaj o kontakcie ze sprzedawcą i jush. Albo odrazu wal na allegro i bez problemu. Ja kupuję od 2 lat i jestem bardzo zadowolony :) Części samochodowe są sporo tańsze. A w Łomży poeciłbym ... chyba nic :) ________________________________________ Life is brutal and full of zasadzkas and ... Sometimes kopas w dupas? No, always!
|
|
jeżeli oryginalne to salon vw najbliżej w białymstoku.a jeżeli używane lub zamienniki to polecam pojeździć po sklepach bo czasem ceny dużo się od siebie potrafią różnić:D ale najlepsze to andaro za stacją pryma oraz koło starych pks:D reszta niestety to dość ryzykowny wybór bigi2004
|
|
jesli chodzi o vw to tak jak bigi napisal przy starym dworcu i JC vel Andaro za pryma, w JC wszystko od reki albo na drugi dzien....Zaopatrywalem sie w czesci do swojego Vw tu i tu, solidni partnerzy..
|
|
Witam. Polecam sklep "Jarex" na ul. Mickiewicza 19. Bardzo solidna firma, fachowe doradztwo. Duży wybór wszelkiego rodzaju części i akcesoriów, a przy tym bardzo przystępne ceny. Pozdrawiam
|
|
Z tego co się orientuję to w sklepie JAREX można liczyć na naprawdę przystępne ceny i do tego jak powiesz, że chodzi ci o część jakąślepszą to wyszukają i polecą na prawdę niezły zamiennik. Ostatnio przez ten sklep kupowano do mojego samochodu pompę wody w ANdaro za jakąś włoszczyznę chcieli 130 a za niemiecką zapłaciłem 90 zł różnica zasadnicza. Pozdrawiam
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |