Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Brudasy z łomzy |
jeśli już chodzicie do lasów na grzyby to nie zostawiajcie w nim syfu w postaci butelek po piciu opakowań po czipsach itp... i jeszcze jedno nie drzyjcie ryja w lesie nie jesteście tam sami ....
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Brudasy z łomzy |
I nie zabierajcie do lasu swoich psów, które straszą zwierzynę, ptaki i innych grzybiarzy ! Grzyby można zbierać też bez papierosa w zębach !
|
|
Macie racje śmieci jest w lasach bardzo dużo.Zamiast zabrać je ze sobą to wyrzucają gdzie popadnie.A w szczególności okropnie zasyfione są parkingi w lasach.
|
|
Popieram w zupełności! Jeżeli ktoś ma siłę przytargać pełną puszkę napoju do lasu to wyniesienie pustej nie powinno sprawiać problemu.
|
|
co niektorzy to wywoza smieci w workach co jest ogolnie nie do przyjecia..bardzo wkurwia....e... Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
Brudasy ze wsi jak przyjadą do miasta to też pełno opakowań zostawiają po Macdonald i Kebabach na parkingach i ktoś to musi sprzątać .
|
|
No właśnie..co trzeba mieć we łbie żeby bez żadnych wyrzutów wyrzucać za siebie papierki, butelki po "pochłonięciu" ich zawartości..żenada poprostu..a później z czystym sumieniem przyjeżdzac po dary lasu : grzybki i tym podobne...chamstwo i drobnomieszczaństwo jednym slowem..
|
|
jak jestem w lesie a czasami widzę śmieci a mam wolną torebkę to co moge to zabieram ze sobą a nastepnie wywalam do śmietnika...
|
|
To przy okazji pozdrowię Panią ze srebrnej s klasy na wor, która postanowiła zrobić sobie postój za Śniadowem tylko po to, żeby z bagażnika na poboczu wyrzucić torebki ze śmieciami... Niestety przy dużym ruchu, na trasie nagłe hamowanie było niebezpieczne, także mam nadzieję, że "przypadkiem" ktoś inny zatrzymał się po drodze.
|
|
POPIERAM smieci won z lasu!!!!!!!!!!!!!!!! ALE CO NIEKTORYM WYDAJE SIE , nikt nie widzi:)) nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
ziom_oka chwalić takową postawę!a jak to się ma,że się zapytam,do opłat za wywóz twoich śmieci?skoro Zbierasz cudze i Napełniasz nimi swój pojemnik?no chyba,że Walisz je do zbiorowych kubłów i podwyżki dotyczą wówczas wszystkich lokatorów blokowisk. nie mogę powiedzieć,że nie wiem ale wiem,że powiedzieć nie mogę
|
|
Tylko wieśniaki wywalają śmieci do lasu ,lub przyjeżdżają h... na seks i wywalają swoje wydzieliny w lateksie na trawę zamiast se na łeb założyć i strugać h...
|
|
też mnie to doskonale wk*rwia
|
|
Chyba jedyną skuteczną metodą byłob y słanie pism do właściwych instytucji odpowiedzialnych za środowisko: wójt, starostwo; nie wiem. Ale to poiwinno być skuteczne - warto w takim piśmie poprosić o zachowanie anonimowości, bo chamy bywają mściwe. Wtedy i budżet poprawiłby się, i buraki dostaliby, co im się należy, porządnego kopniaka. Tak nie mże być - ktoś pracował, kupił sobie kawałek czegoś, np. lasku, dba o to, a jakiś tam gnoj śmieci. Tu trzeba uwrażliwić policję, sanepid, wójta. Do skutku.
|
|
I pełno papierzakow h0jowe forum
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |