Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
dekoder |
Witam,mam pytanie czy kupując dekoder do odbioru tv naziemnej,ponoszę koszta jednorazowo,czy co miesiąc wnoszę opłatę?Interesuje mnie również,czy mając dekoder,nadal mogę używać dawnego odbiornika tv? Judyta99
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: dekoder |
Tak używasz starego, nie ponosisz kosztów ale są lepsze rozwiązania podaj pocztę to Ci napiszę.
|
|
Obowiązuje abonament radiowo-telewizyjny jak dotychczashttp://www.krrit.gov.pl/dla-abonentow-i-konsumentow/abonament/ Dekoder potrzebny jest wyłącznie do dawnego odbiornika TV, bo te najnowsze same odbierają sygnał naziemnej cyfrowej. ![]() rudy błazen z druhem
|
|
Koszt jest jedno razowy płacisz za dekoder, który można kupić koło starego dworca w sklepie z antenami (cyfra+),jest tam duży wybór dekoderów.Telewizor może być starszego typu ale musi mieć euro złącze lub czincze.Więcej info udzielą w sklepie.
|
|
Masakra ...
|
|
dziękuję pięknie Judyta99
|
|
Jest jeszcze inne rozwiązanie.
|
|
Jak byś chciała oglądac TV Trwam to jest jeszcze prostsze rozwiązanie:) Wkładasz widelec do święconej wody i włączasz tv :):) Prawdopodobnie też działa :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |