Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
który ośrodek polecacie na doszkolenie , |
który ośrodek polecacie w Łomży na doszkolenie .... miałem dziś nieprzyjemność po raz trzeci uwalić egzamin na prawko A przy okazji ... uwaga przy rejestracji na panią EL . Dziś usłyszałem , na pytanie o możliwość rejestracji po trzecim uwaleniu , że " nawet głąby powinny wiedzieć , że potrzebne jest doszkolenie " . Głośno , wyraźnie przy sporej publice
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: który ośrodek polecacie na doszkolenie , |
miała racje o : "nawet głąb....."
|
|
nie zdałeś trzy razy! To najlepiej będzie jak kupisz miesięczny. Kiepskich kierowców i tak nie brak
|
|
http://oskborawski.prv.pl/ Polecam
|
|
osrodek andrzej lesiak polecam bardzo mily , sympatyczny Pan ;))
|
|
Szczerze ze spokojnym sercem polecam ośrodek Zico na mazowieckiej :) Tam uwierz, że nauczą Cię jeździć ;) A trzecie oblanie niczego nie zmienia, są ludzie którzy po pierwszym zdaniu powodują więcej wypadków niż Ci po piątym nawet o! I takie są fakty. Głąba to niech ona w kapuście poszuka... Jeżeli nie będziesz miał wyj*bane na wszystko, wszystko będzie miało wyj*bane na ciebie...
|
|
a ja polecam Ferenca po kursie u niego zdałem za pierwszym razem teorie i praktyczny :)
|
|
za Ferenca dziękuję serdecznie , on fajny ale jego instruktory ... pożal się Boże . się tam uczyłem
|
|
może i miała rację , ale jej kultura ... tylko ciut niżej mułu i skurw....
|
|
taaaa , a ci " dobrzy " w pierwszym tygodniu samodzielnej jazdy mają trzy stłuczki ... bo są najlepsi na drodze
|
|
flow... czyżbyś była jej córką :-)
|
|
skąd że, pani EL nie znam
|
|
Ja również polecam OSK Borawski.
|
|
Generalnie nie polecam Panów Ś. z Podgórza działającego teraz pod firmą Pani Anny D. słyszałam, że mieli jakieś problemy z prawem i że nie warto sobie robić problemy bo poźniej jest się ciąganym po policji czy aby się zdawało anie kupiło prawo jazdy.
|
|
wez najlepiej niech CI jakis dobry kierowca wytlumaczy wszystko i pokaze bo 3 x nie zdac to ja nie wiem,powiedz na czym nie zdales te 3 x ???
|
|
a ja nic nie polecę bo już mam dosyć po kilka Lelek na światłach i co każda rusza to silnik zdechł a ty czekaj i czekaj
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |