wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
który ośrodek polecacie na doszkolenie ,

który ośrodek polecacie w Łomży na doszkolenie .... miałem dziś nieprzyjemność po raz trzeci uwalić egzamin na prawko
A przy okazji ... uwaga przy rejestracji na panią EL . Dziś usłyszałem , na pytanie o możliwość rejestracji po trzecim uwaleniu , że " nawet głąby powinny wiedzieć , że potrzebne jest doszkolenie " . Głośno , wyraźnie przy sporej publice

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: który ośrodek polecacie na doszkolenie ,

miała racje o : "nawet głąb....."

nie zdałeś trzy razy! To najlepiej będzie jak kupisz miesięczny. Kiepskich kierowców i tak nie brak

http://oskborawski.prv.pl/ Polecam

osrodek andrzej lesiak polecam bardzo mily , sympatyczny Pan ;))

Szczerze ze spokojnym sercem polecam ośrodek Zico na mazowieckiej :) Tam uwierz, że nauczą Cię jeździć ;) A trzecie oblanie niczego nie zmienia, są ludzie którzy po pierwszym zdaniu powodują więcej wypadków niż Ci po piątym nawet o! I takie są fakty. Głąba to niech ona w kapuście poszuka...

Jeżeli nie będziesz miał wyj*bane na wszystko, wszystko będzie miało wyj*bane na ciebie...

a ja polecam Ferenca po kursie u niego zdałem za pierwszym razem teorie i praktyczny :)

za Ferenca dziękuję serdecznie , on fajny ale jego instruktory ... pożal się Boże . się tam uczyłem

może i miała rację , ale jej kultura ... tylko ciut niżej mułu i skurw....

taaaa , a ci " dobrzy " w pierwszym tygodniu samodzielnej jazdy mają trzy stłuczki ... bo są najlepsi na drodze

flow... czyżbyś była jej córką :-)

skąd że, pani EL nie znam

Ja również polecam OSK Borawski.

Generalnie nie polecam Panów Ś. z Podgórza działającego teraz pod firmą Pani Anny D. słyszałam, że mieli jakieś problemy z prawem i że nie warto sobie robić problemy bo poźniej jest się ciąganym po policji czy aby się zdawało anie kupiło prawo jazdy.

wez najlepiej niech CI jakis dobry kierowca wytlumaczy wszystko i pokaze bo 3 x nie zdac to ja nie wiem,powiedz na czym nie zdales te 3 x ???

a ja nic nie polecę bo już mam dosyć po kilka Lelek na światłach i co każda rusza to silnik zdechł a ty czekaj i czekaj

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org