wtorek, 18 lutego 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Wróżka

Czy znacie jakąś sprawdzoną wróżkę na terenie lub z okolic łomży której przepowiednie się sprawdziły? Możecie jakąś polecić????

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Wróżka

ja znam co ci przepowiedzieć ..... ma Ona ?

hmmm może Grądy małe ok. Jedwabnego... słyszałam , że tam jest bardzo dobra wrózka.

A po co ci wróżka ??
i tak jesteś happy :):):)

ze ludzie sa tacy naiwni dlatego PO wygrywa zawsze w wyborach pewnie wrozka im kazala tak glosowac

Znam dobrego wróżbitę przebywającego teraz w łomży, numer do niego 797244928

maruda ja ci przyszłość za murami powróżę chcesz? ;):):)

ja tez slyszalam o tej z jedwabnego !!!!

ale ona ponoć już nie wróży

to też słyszałam, ale ze jak ktoś się postara to mze wpuscic

happy

dlaczego szukasz wróżki?

nie lepiej poszukać księcia który spełni Twoje marzenia?

maruda ma rację to chyba podpucha he he he

Ja wroze.
Daj mi swoj dowod,a powiem ci w 100% jak sie nazywasz.

nazywacie Katolików ciemnogrodem, a tak na prawdę wszystkie te wróżki, horoskopy to ciemnogród. Nikt nie zna przyszłości, człowiek będąc u wróżki tak sobie nabije do głowy, że podświadomie zaczyna tak działać, że to co ona powiedziała się spełnia...
Wróżbiarstwo jest formą okultyzmu, bo człowiek zamiast oddać się Bogu, wierzy w jakąś wróżkę.
Diabeł zna naszą przeszłość i nasze słabe punkty i taka wróżka, która się do niego zwraca wie na co "nadepnąć" żeby wróżba wydała nam się wiarygodna...

chyba andre dał tu najlepszą odpowiedz

sport to zdrowie

kejmil niech tobie bedzie ciemnogrod --tylko powiedz mi dlaczego Prezydenci USA np. regan mial wrozke na swoich osobistych uslugach?, STASI w Niemczech tez poslugiwala sie wrozka , Baba Wanga ociemniala z Bulgari sznury rzadzacych na czele z Brezniewem do niej szli jak w dym a chociazby wspolczesni Jackowski -do nas dociera tylko ciut ,Policja wypiera sie ze nie korzysta - klamstwo.Nawet lomzynska Policja jezdzila do niego! Poczytaj jakie ekspedycje organizowal HITLER ale takze mial swego maga. Nie musisz wierzyc ale sprawdz.

nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie
Katon

Również słyszałam,że wróżenia,słuchanie wróżb jest sprzeczne z wiarą katolicką.Powinniśmy przyjmować co daje nam Bóg,a nie dociekać co będzie.Już Adam i Ewa zostali ukarani za swoją ciekawość.

Autor Andre:
ze ludzie sa tacy naiwni dlatego PO wygrywa zawsze w wyborach pewnie wrozka im kazala tak glosowac

Super!*

happy, niektore wrozby, tak jak horoskopy dzialaja na zasadzie ogolnej, czyli mowie Ci cos, co pasuje do kazdego czlowieka. Ty slyszac to odbierqasz to bardzo indywidualnie i wierzysz. to sciema na resorach jest.
a wrozby, tarot itp sa narzedziami diabla. nie jestem fanatykiem, ale pogadaj z kapucynami o tym (do nich mam zaufanie).

bez komentarza.

Zgłoś się do Wróżbity Macieja on ma 100% trafność ;)

kup sobie karty tarota, taniej wyjdzie niż płacić naciągaczom...
co z tego ze nawet policja korzysta z pomocy jakiegoś jasnowidza skoro tyle osób zaginionych jest i żaden jasnowidz nie może ich odnaleźć...

mogie podać nr tel. i nr konta.wpierw kase trza przelać potem zadzwonić.wszyscy będziemy zadowoleni :-)
WRÓŻKA PRAWDE CI POWIE.................................................................:-D))

nie mogę powiedzieć,że nie wiem
ale wiem,że powiedzieć nie mogę

Ale co był ktos u tej koło jedwabnego?Dobrze wróży?Sprawdziło cos sie co powiedziała?

ta!będziesz żył aż umrzesz,czeka cie nowa znajomość,przed tobą choroba...itd itp.a w Jedwabnem to stosu nie podpalali?

nie mogę powiedzieć,że nie wiem
ale wiem,że powiedzieć nie mogę

happy. w lomzy i okolicach niebylo wrozki i niema to tylko naciagacze.ale mam ********* wrozke w mazurskim kazdy kto byl nieczul sie oszukany i bierze co laska. w grudniu bede jechal mozesz sie zabrac

idiotyzm dla nierobów

lolek1122 chodzi ci o wróżkę z Ruciane-Nidy? Ona mówi to co chcesz usłyszeć. Koleżanka u niej była i nic się jej nie sprawdziło... tzw. wrozki dawno temu spalono na stosach

do happy:mam namiary do bardzo dobrej wróżki jeśli chcesz podaj e-maila to dam ci.

Nie znasz mnie tak naprawdę,ale nie martw się.
Wszystkiego dowiesz się od ludzi którzy nawet ze mną nie rozmawiali.

Ci to nie mają na ten temat wogle pojęcia nie powinni się odzywać dobra wróżka wszystko ci powie,oczywiście nie wszystko w 100% może się sprawdzić ale w 90% uważam, że tak.Ci co tam piszą, że kto wierzy w wróżki to ciemnota sam nią jest.Trzeba się przejść zobaczyć dopiero się wypowiadać.Jeśli chodzi o to z Grąd to ona już nie przyjmuje.Nie jest ona zła bo sama byłam u niej parę razy ale jest jeszcze lepsza.

Nie znasz mnie tak naprawdę,ale nie martw się.
Wszystkiego dowiesz się od ludzi którzy nawet ze mną nie rozmawiali.

tak dokladnie chodzi mi o ta pania z rucianego. ja i wszyscy ktorych znam co tam byli sa zadowoleni

do laur1111xxx jak mozesz to podaj mi tez te namiary skorzystam i poruwnam z moja wrozka czy bedzie jakies podobienstwo , marek007@op.pl

wróżka z Grąd czasem jeszcze wróży :) a z tego co mi wiadomo to sprawdza się to co powie:) nie wszystko ale wiekszosc.

hahahahahaha dobre wróżki i złe smoki ! wywróżyłem zje8ane japy ! zaćpane ćwoki !

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org