Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wróżka |
Czy znacie jakąś sprawdzoną wróżkę na terenie lub z okolic łomży której przepowiednie się sprawdziły? Możecie jakąś polecić????
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wróżka |
ja znam co ci przepowiedzieć ..... ma Ona ?
|
|
hmmm może Grądy małe ok. Jedwabnego... słyszałam , że tam jest bardzo dobra wrózka.
|
|
A po co ci wróżka ?? i tak jesteś happy :):):)
|
|
ze ludzie sa tacy naiwni dlatego PO wygrywa zawsze w wyborach pewnie wrozka im kazala tak glosowac
|
|
Znam dobrego wróżbitę przebywającego teraz w łomży, numer do niego 797244928
|
|
maruda ja ci przyszłość za murami powróżę chcesz? ;):):)
|
|
ja tez slyszalam o tej z jedwabnego !!!!
|
|
ale ona ponoć już nie wróży
|
|
to też słyszałam, ale ze jak ktoś się postara to mze wpuscic
|
|
happy dlaczego szukasz wróżki? nie lepiej poszukać księcia który spełni Twoje marzenia? maruda ma rację to chyba podpucha he he he
|
|
Ja wroze. Daj mi swoj dowod,a powiem ci w 100% jak sie nazywasz.
|
|
nazywacie Katolików ciemnogrodem, a tak na prawdę wszystkie te wróżki, horoskopy to ciemnogród. Nikt nie zna przyszłości, człowiek będąc u wróżki tak sobie nabije do głowy, że podświadomie zaczyna tak działać, że to co ona powiedziała się spełnia... Wróżbiarstwo jest formą okultyzmu, bo człowiek zamiast oddać się Bogu, wierzy w jakąś wróżkę. Diabeł zna naszą przeszłość i nasze słabe punkty i taka wróżka, która się do niego zwraca wie na co "nadepnąć" żeby wróżba wydała nam się wiarygodna...
|
|
chyba andre dał tu najlepszą odpowiedz sport to zdrowie
|
|
kejmil niech tobie bedzie ciemnogrod --tylko powiedz mi dlaczego Prezydenci USA np. regan mial wrozke na swoich osobistych uslugach?, STASI w Niemczech tez poslugiwala sie wrozka , Baba Wanga ociemniala z Bulgari sznury rzadzacych na czele z Brezniewem do niej szli jak w dym a chociazby wspolczesni Jackowski -do nas dociera tylko ciut ,Policja wypiera sie ze nie korzysta - klamstwo.Nawet lomzynska Policja jezdzila do niego! Poczytaj jakie ekspedycje organizowal HITLER ale takze mial swego maga. Nie musisz wierzyc ale sprawdz. nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
Również słyszałam,że wróżenia,słuchanie wróżb jest sprzeczne z wiarą katolicką.Powinniśmy przyjmować co daje nam Bóg,a nie dociekać co będzie.Już Adam i Ewa zostali ukarani za swoją ciekawość.
|
|
Autor Andre: ze ludzie sa tacy naiwni dlatego PO wygrywa zawsze w wyborach pewnie wrozka im kazala tak glosowac Super!*
|
|
happy, niektore wrozby, tak jak horoskopy dzialaja na zasadzie ogolnej, czyli mowie Ci cos, co pasuje do kazdego czlowieka. Ty slyszac to odbierqasz to bardzo indywidualnie i wierzysz. to sciema na resorach jest. a wrozby, tarot itp sa narzedziami diabla. nie jestem fanatykiem, ale pogadaj z kapucynami o tym (do nich mam zaufanie). bez komentarza.
|
|
Zgłoś się do Wróżbity Macieja on ma 100% trafność ;)
|
|
kup sobie karty tarota, taniej wyjdzie niż płacić naciągaczom... co z tego ze nawet policja korzysta z pomocy jakiegoś jasnowidza skoro tyle osób zaginionych jest i żaden jasnowidz nie może ich odnaleźć...
|
|
|
Ale co był ktos u tej koło jedwabnego?Dobrze wróży?Sprawdziło cos sie co powiedziała?
|
|
|
happy. w lomzy i okolicach niebylo wrozki i niema to tylko naciagacze.ale mam ********* wrozke w mazurskim kazdy kto byl nieczul sie oszukany i bierze co laska. w grudniu bede jechal mozesz sie zabrac
|
|
idiotyzm dla nierobów
|
|
lolek1122 chodzi ci o wróżkę z Ruciane-Nidy? Ona mówi to co chcesz usłyszeć. Koleżanka u niej była i nic się jej nie sprawdziło... tzw. wrozki dawno temu spalono na stosach
|
|
do happy:mam namiary do bardzo dobrej wróżki jeśli chcesz podaj e-maila to dam ci. Nie znasz mnie tak naprawdę,ale nie martw się. Wszystkiego dowiesz się od ludzi którzy nawet ze mną nie rozmawiali.
|
|
Ci to nie mają na ten temat wogle pojęcia nie powinni się odzywać dobra wróżka wszystko ci powie,oczywiście nie wszystko w 100% może się sprawdzić ale w 90% uważam, że tak.Ci co tam piszą, że kto wierzy w wróżki to ciemnota sam nią jest.Trzeba się przejść zobaczyć dopiero się wypowiadać.Jeśli chodzi o to z Grąd to ona już nie przyjmuje.Nie jest ona zła bo sama byłam u niej parę razy ale jest jeszcze lepsza. Nie znasz mnie tak naprawdę,ale nie martw się. Wszystkiego dowiesz się od ludzi którzy nawet ze mną nie rozmawiali.
|
|
tak dokladnie chodzi mi o ta pania z rucianego. ja i wszyscy ktorych znam co tam byli sa zadowoleni
|
|
do laur1111xxx jak mozesz to podaj mi tez te namiary skorzystam i poruwnam z moja wrozka czy bedzie jakies podobienstwo , marek007@op.pl
|
|
wróżka z Grąd czasem jeszcze wróży :) a z tego co mi wiadomo to sprawdza się to co powie:) nie wszystko ale wiekszosc.
|
|
hahahahahaha dobre wróżki i złe smoki ! wywróżyłem zje8ane japy ! zaćpane ćwoki !
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |