Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
wymiana zamka w drzwiach |
Proszę o podpowiedź jaki jest koszt wymiany zamka w drzwiach-zwykłej wkładki,proszę też o numer do ślusarza.Dziękuję Judyta99
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: wymiana zamka w drzwiach |
sama mozesz to zrobuic to zaden problem wymienic wkladke potrzebny jest tobie srubokret i nic wiecej
|
|
Napewno potrafisz zrobic to sama, to nic trudnego. Tylko dzis bedzie problem z kupnem wkladki. h0jowe forum
|
|
zaden problem z kupnem wkladki
|
|
Jak nie problem to powiedz gdzie można dostać dzisiaj wkładkę.
|
|
w demarcie
|
|
dziś nierealne kupno wkładki,ale na daną chwilę potrzebuję wyceny i fachowca,który wymieni zamek. Judyta99
|
|
Jak chcesz otworzyć a później zamknąć drzwi to kup dobrej jakości wkladkę. Te tańsze sa zrobione z aluminium i sie rozsypują!!!!
|
|
kolego demart w sobotę czynny do 14 a post zamieszczony był o 17: 27
|
|
kawa na ławe-dziękuję za podpowiedź,będę miała to na uwadze przy zakupie Judyta99
|
|
w markecie budowlany tam gdzie dorabiaja klucze w demarcie ja zaplaculem za swoja wkladke 75 zl a wymienielem sobie sam
|
|
Ostatnio wymieniałem taką wkładkę w drzwiach dla sąsiadki kupioną za 20 zł to po zamontowaniu i przekręceniu kluczem cała się rozsypała..Także kto kupuje badziew 2 razy płaći!!
|
|
Mogę wymienić za darmo 10 minut roboty. inkel4@wp.pl
|
|
Pawcik a jak nie ma Ona klucza to też wymieni bez problemu?
|
|
jakiego klucza ??
|
|
Normalnego klucza do otwierania zamka:) A u Ciebie zamki sa bez kluczy???
|
|
Dziękuję za pomoc,już po wszystkim:] Judyta99
|
|
Wymieniła całe drzwi.
|
|
Jak się uporałaś z problemem?? Oknem teraz wchodzisz??
|
|
Jakby ktoś z was jeszcze szukał, to wklejam link do firmy, która zajmuje się naprawą i wymiana zamków w Warszawie i jeszcze kilku innych miastach http://www.moje-pogotowie-zamkowe.pl/naprawa-zamkow.html Zapłaci się niedużo, a problem jest załatwiony w chwile. Jak dla mnie super opcja.
|
|
Czy sa tutaj osoby, które mają u siebie system jednego klucza? Jak się sprawdza? Pytam się pod kątem bezpieczeństwa.
|
|
Dobrze. Dobrze jest wczytac się jak ten system działa https://systemdkp.pl/71-systemy-jednego-klucza Bo w zasadzie to wyjaśnia jego zalety. Wiele ośób pewnie obawia się co będzie jak zgubi się klucz. Prawda jest taka, ze tak samo łatwo można zgubić jeden klucz jak pęk kluczy. Otwieranie drzwi jednym kluczem jest wygodniejsze. Nie jest to zresztą nowy system, jest to stosowane bardzo powszechnie w blokach czy innych budynkach, z których korzysta wiele osob ( jest jeden klucz do otwierania drzwi głównych do piwnicy). To jest własnie system jednego klucza, który spokojnie mozna zastosować u siebie w domu.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |