Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Co w tej Łomży za interes otworzyć? |
Tego wszystkiego teraz pełno nie wiadomo za co się wziąć-jak uważacie? Nie znasz mnie tak naprawdę,ale nie martw się. Wszystkiego dowiesz się od ludzi którzy nawet ze mną nie rozmawiali.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Co w tej Łomży za interes otworzyć? |
jakąś konkretną fabrykę a nie tylko usługi usługi usługi które dają umowy śmieciowe
|
|
a co jedynie tu warto otworzyć to kolejny lumpeks tak zwany sklep kryzysowy
|
|
Opłacalny :P
|
|
Niedługo będzie przetarg na działki pod hotel i spa
|
|
Zoologiczny z prawdziwego zdarzenia ! ________ Malachit
|
|
Kebab http://pl.wikipedia.org/wiki/Kebab To się może udać, dobry biznes, ludzie na to pójdą !
|
|
Lodziarnie
|
|
kopalnie gliny Kurczak1980
|
|
plantacje bawełny... płać ludziom 4 zł za godzinę albo w ogóle ***** niech za darmo robią
|
|
dobry pomysł i niebądz hamem dla ludzi
|
|
Do Pan F i Czcinek: Łatwo z boku krytykować i mądrzyć się jak to powinno się prowadzić własny interes i ile płacić pracownikowi.Ciekawa jestem jak byście otworzyli własny interes, zatrudnili ludzi chociaż paru i zobaczyli jak trzeba wszystkiego pilnować i użerać się często bo ludzie są naprawdę różni a dużo jest takich co by chcieli nic nie robić a zarobić albo lepkie ręce mają do tego nie nie ich.Załóżcie i się przekonacie wtedy dla mnie i możecie płacić 100 zł za godz.Będą wszyscy "zadowoleni".Kto nie miał własnej firmy nie powinien sie wypowiadać bo nie ma pojęcia. Nie znasz mnie tak naprawdę,ale nie martw się. Wszystkiego dowiesz się od ludzi którzy nawet ze mną nie rozmawiali.
|
|
skateshop ZERO OR DIE
|
|
Cześć :) Ja zauważyłam, że w naszej Łomży brakuje jakiejś porządnej kawiarni z prawdziwego zdarzenia :) Kawa, cappuccino itp. A wieczorami dobre drinki dla relaksu czy zabawy. Ja popieram ;) Jeżeli nie będziesz miał wyj*bane na wszystko, wszystko będzie miało wyj*bane na ciebie...
|
|
|
coffee shop
|
|
Pomysły macie fajne tylko tego wszystkiego tyle, że nie wiadomo jak to będzie szło ale kto nie ryzykuje ten nie ma jak to mówią.Dzięki za fajne pomysły Nie znasz mnie tak naprawdę,ale nie martw się. Wszystkiego dowiesz się od ludzi którzy nawet ze mną nie rozmawiali.
|
|
pole golfowe
|
|
kino
|
|
Zrobić wykop do żródeł geotermalnych i wykończyć MPEC dostarczając ciepło za niską cenę, bez zatruwania bogu nieba...potem zatrudnić prezesów upadłej spółki jako dozorców na cztery zmiany... rudy błazen z druhem
|
|
heheh autorze tematu prawda jest taka wszystko czego byś nie otworzył jest z góry spisane na straty tak to jest rozpoczniesz interes i po 4miesiącach zaczniesz się zastanawiać po co mi to było
|
|
SKATESHOP ! TO DOBRY POMYSL :D
|
|
W Łomży jest teraz totalny zastój w każdej dziedzinie. Ciężko trzeba myśleć nad tym co mogłoby dobrze funkcjonować. Może sklepy z rozlewanymi perfumami? Kiedyś było ich dużo, teraz nie spotyka się...może to? Ale moim zdaniem coś takiego bardziej by się sprzedawało w mniejszych miastach np. Zambrów.
|
|
lokal z dziwkami tańczącymi na rórce to miej facetów by wyjeżdzało na zachód i dobry browar z nalewaka żeby mieli sport to zdrowie
|
|
Tenis super pomysł, tyle ze ja wolałabym z facetami "z prawdziwego zdarzenia" a nie tymi "naszymi macho" .... Tenis załoze się ze masz niskie poczucie własnej wartosci :)
|
|
z homo nie piszę i nieodpowiadam bo pewnie mi do pięt niedorastasz więc możesz zfacetami bez odp sport to zdrowie
|
|
kupić rikszę i zrobić konkurencję MPK i taxi!!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |