Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Karygodne |
Jest godzina 23:25. I nie ma gorącej wody. To jakieś przegięcie!!! Człowiek z pracy wraca i nie może się wykąpać.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Karygodne |
powaga??zaraz pójdę umyć zęby to sprawdzę;-)bo nie dowierzam normalnie;-)
|
|
Przed pracą byś się wykąpał a nie w środku nocy raban w bloku robił :):)
|
|
Jakie w środku nocy, toć jeszcze nie ma północy ;)
|
|
Ano tak :) Nie zwróciłem uwagi bo nie musze się kąpać :):) Nogi umyłem rano a z zebów wydłubałem zapałka :)
|
|
Brudas!!!!!;-/
|
|
A u Was jest gorąca woda? Wiem że kiedyś ok godziny 1 wody nie było, potem ok północy, a teraz to już wogóle 23. Masakra jakaś.
|
|
Co brudas? co brudas?? Nogi sie myje jak wychodzi się z domu a nie kiedy kładzie sie spać :)
|
|
Hahhaha chodź do mnie,dam Ci wiaderko wody i umyjesz;-)
|
|
u mnie jest :):)
|
|
Nie mówię o ledwo, ledwo ciepłej tylko gorącej takiej jak w ciągu dnia leci. Ja mieszkam w bloku i niestety porażka jakaś...
|
|
Chłopie, umyj się w zimnej, to podobno na cerę dobrze robi:)
|
|
Nie słuchaj Bohun:):) Częste mycie skraca życie :):)
|
|
jak to się mówi.... co się dzieje? co dzień rano nogi myję a prześcieradło brudne... :-)
|
|
No tak..... A potem się dziwi, że co dzień rano nogi myje a pościel brudna.......
|
|
lunatykujesz po parapecie sport to zdrowie
|
|
ma racje!!!!!!!!!!!!!!! od 22 do 5 rano wody nie ma!!!!!!!!! a te wasze kpiny mozecie sobie w nos wsadzic!!!!!!!!! nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
rzepicha nie przesadzaj... o 22 ciepła woda jest. Wiem, że w Perspektywie było tak, że o 23 wyłączali gorącą wodę. Myślałam, że to znieśli, ale wygląda na to, że nie. Durnowaty pomysł. ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
Mnie też wkurza, że w nocy nie ma ciepłej wody. Nie wszyscy chodzą spać z kurami i jak człowiek chce się wykąpać po północy to musi marznąć. Za co my kurcze płacimy? Też uważam, że to karygodne.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |